Orange asigurã convorbiri gratuite bistritenilor afectati de inundatii

23 ian. 2010
/ /
Orange asigurã convorbiri gratuite bistritenilor afectati de inundatii

Orange asigurã convorbiri gratuite bistriţenilor afectaţi de inundaţii

Bucureşti, 28 iunie 2006. Orange România asigurã convorbiri telefonice gratuite în zona cea mai afectatã de inundatii în acest moment - judetul Bistrita-Nãsãud. Astfel, în perioada 25 iunie - 9 iulie, abonatii Orange din satele Tarlisua, Borleasa, Agries, Cireasi, Sita si Spermezu, atât persoane fizice cât si juridice, vor beneficia de convorbiri gratuite de pe telefoanele lor mobile în orice retea nationalã, indiferent de abonament.

În momentul de fatã, judetul Bistrita-Nãsãud este cel mai puternic afectat de inundatii. Ploile au afectat grav cãile de acces si au dus la izolarea a 11 sate, dintre care sapte în comuna Tarlisua si trei în comuna Spermezeu. În prezent, în comuna Tarlisua functioneazã doar douã linii de telefonie fixã – una la sediul primãriei, cealaltã la sediul politiei.

„Am fost cutremurati de teribilele viituri din aceastã zonã si pe aceastã cale dorim sã ne exprimãm compasiunea fatã de cei loviti de furia apelor si sã adresãm condoleante familiilor care i-au pierdut pe cei dragi. Este vital pentru oamenii afectati de inundatii sã comunice în aceste momente. Fãrã posibilitatea de comunicare, nu vor putea cere ajutor si nu vor putea gãsi un suport moral la rudele care nu se aflã lângã ei. De aceea, am hotãrât cã timp de douã sãptãmâni sã oferim abonatilor Orange din zonele afectate de inundatii posibilitatea de a comunica gratuit. Specialistii din departamentul tehnic au depus eforturi deosebite pentru pentru a reda localnicilor din aceste zone posibilitatea de a comunica. Astfel, desi nu fãcea parte din strategia noastrã de acoperire am reusit cu sprijinul autoritãtilor locale, a Societatii Nationale de Radiocomunicatii si a Serviciului de Telecomunicatii Speciale sa instalãm temporar 2 statii de bazã în comuna Tarlisua”, a declarat Richard Moat – Director Executiv Orange România.

Categorii