Orange Business Services: Un singur nume pentru toate serviciile de comunicaţii ale Equant şi Orange

23 ian. 2010
/ /
Orange Business Services: Un singur nume pentru toate serviciile de comunicaţii ale Equant şi Orange

Orange Business Services: un singur nume pentru toate serviciile de comunicaţii ale  Equant şi Orange

Bucureşti, 6 septembrie 2006. France Telecom extinde astãzi marca Orange asupra tuturor serviciilor de  comunicaţii pentru afaceri în România. Orange Business Services reprezintã acum numele sub care Orange România SA, lider pe piaţa comunicaţiilor mobile şi Equant România SA, furnizor recunoscut de comunicaţii IP internaţionale şi servicii IT, vor oferi servicii business.

La data de 1 iunie 2006, France Telecom a extins marca Orange asupra tuturor serviciilor sale de comunicaţii de afaceri, la nivel mondial. Începând cu acea data, Orange Business Services a propulsat marca Orange pe piaţa globalã a comunicaţiilor de afaceri, cu unul dintre cele mai bogate portofolii de produse şi servicii, înglobând comunicaţiile IP internaţionale şi serviciile IT ale Equant, serviciile business ale France Telecom si serviciile mobile oferite de Orange segmentului business.

Acţiunea reprezintã un pas major în strategia NExT a France Telecom (New Experience in Telecommunications Services) de a deveni primul operator complet integrat din lume. Orange Business Services va oferi un pachet de servicii integrate aflat în continua dezvoltare, incluzând atât comunicaţiile fixe şi cât şi cele mobile de voce şi date, serviciile de reţea, serviciile de administrare a echipamentelor şi IT, precum şi servicii de externalizare.

Orange Romania este liderul pieţei pe toate segmentele business (companii mici, medii şi mari), oferind servicii mobile de voce şi de date, utilizând tehnologiile EDGE şi 3G. Orange ofera şi servicii integrate pentru companiile mari, oferind servicii de telefonie fixã şi de date fixe (linii închiriate, IP-VPN, Internet) prin propriile reţele radio şi de fibrã opticã, precum şi echipamente radio de acces.

Equant a intrat pe piaţa româneascã în 1993 având douã obiective principale: acela de a furniza o gamã completã de servicii de reţea, de voce şi de date, şi de a dezvolta servicii integrate. Compania este recunoscutã pe piaţã pentru calitatea excelentã a serviciilor furnizate clienţilor, pentru expertiza tehnicã şi pentru reţeaua sa IP extinsã. În prezent, compania gestioneazã peste 50 de puncte de prezenţã, oferind servicii precum IP VPN, servicii de securitate, Internet, gãzduire, Frame Relay, ATM şi X25.

"Orange şi Equant îşi combinã eforturile şi experienţa pentru a oferi clienţilor business cele mai bune servicii integrate din România (servicii fixe, mobile, Internet şi servicii de management) sub numele Orange Business Services," a spus Richard Moat, CEO al Orange România. "Extinderea mãrcii Orange asupra tuturor serviciilor de comunicaţii de afaceri ale France Telecom este totodatã o modalitate prin care ne respectam promisiunea de a furniza servicii de comunicaţii relevante pentru clienţii business, la un nivel ridicat de calitate."

"Companiile vor sã aibã un furnizor unic care  sã rãspundã cerintelor complexe de  comunicaţii" a spus Tiberiu Sandu, VP & General Manager, Orange  Business Services, România. "Orange  Business Services va simplifica experienţa clienţilor noştri şi îi va sprijini  în efortul de dezvoltare a afacerii."

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=22|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii