Orange Care Center acum şi în Timişoara

29 aug. 2012
/ /
Orange Care Center acum şi în Timişoara

Orange Care Center acum şi în Timişoara

Bucureşti, 29 august 2012. Orange inaugurează cel de-al treilea Care Center deschis în afara Bucureştiului. Acest centru este dedicat telefoanelor mobile şi oferă o gamă largă de servicii, de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft până la transfer de conţinut. Orange Care Center este localizat în cadrul Orange shop din Bd. Republicii nr. 8, Timişoara şi va fi deschis în timpul săptămânii, până seara târziu, şi sâmbătă[1].

Serviciile oferite de Orange Care Center Timişoara sunt disponibile tuturor, indiferent că sunt sau nu clienţi Orange şi indiferent de tipul de telefon pe care îl deţin. Astfel, oricine îşi poate aduce telefonul mobil pentru reparaţii sau pentru a-şi face pe loc anumite setări sau instalări de softuri. Toate aceste activităţi au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienţii pot vedea cum lucrează specialiştii Orange.

Orange a deschis în Bucureşti, începând din anul 2010, mai multe puncte de service Care Center[2] pentru asistenţă rapidă şi service pentru defecţiuni uşoare ale telefonului. La începutul lunii mai 2012, s-a deschis primul Care Center din afara Bucureştiului, în Cluj. În primele şapte luni ale acestui an au fost rezolvate peste 4400 de cereri de reparaţii în punctele Care Center. În majoritatea cazurilor acestea s-au făcut pe loc, iar timpul de aşteptare este de maxim o oră. În cazul în care telefonul nu poate fi reparat pe loc, Orange oferă temporar un alt telefon până la soluţionarea problemelor.

“La Orange Care Center clienţii pot veni nu doar pentru a-şi repara telefonul. Ei beneficiază şi de alte servicii, cum ar fi Transfer de conţinut, cea mai simplă şi eficientă modalitate de a transfera informaţiile din telefonul mobil atunci când doresc să îl schimbe, sau Smart Services, prin care primesc asistenţă pentru configurarea şi utilizarea smartphone-ului. Prin acest demers ne respectăm promisiunea făcută anul trecut de a oferi clienţilor noştri mai mult decât un centru de service şi de a veni în ajutorul utilizatorilor de telefonie mobilă care se pot adresa specialiştilor noştri atunci când au nevoie.” a declarat Roxana Chicioreanu, Product Manager Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro.

[1] luni – vineri: 8:30 – 19:30, sâmbătă: 9:00 – 15:00

[2] Care Center în Orange shop Pantelimon, Orange shop Universitate şi Orange Europa House

Categorii