/

Orange continuă extinderea rețelei sale la nivel național și adaugă Oradea pe harta orașelor 5G

5 mai 2023

Orange România continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Oradea acces la cea mai bună experiență de conectivitate. În plus, clienții din Oradea beneficiază de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă vin cu reduceri de până la 50%.

Odată cu adăugarea orașului Oradea pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G devine disponibilă în 29 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, București, Miercurea-Ciuc, Târgu Mureș și Sibiu.

Oferte și beneficii 5G

Orange România continuă să faciliteze accesul la cele mai noi și performante tehnologii de rețea atât prin extinderea acoperirii, cât și prin portofoliul de abonamente și telefoane 5G pe care le oferă.

Cu ocazia lansării 5G în Oradea, exclusiv în magazinele din oraș, clienții beneficiază pe toată durata lunii mai de o ofertă specială Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clienții sunt recompensați cu un discount de 100 euro, în loc de 40 euro la achiziția unui telefon 5G, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, dar funcțional. Astfel, clienții din Oradea pot achiziționa telefonul Motorola Moto G53 5G la prețul special de 99 euro împreună cu abonamentul Fun 11, însă prin intermediul ofertei locale de Buy-Back 5G, acesta poate fi cumpărat cu 0 euro, dacă aduc un telefon vechi a cărui valoare este de minimum 10 euro. Prin intermediul programului Buy-Back, Orange încurajează un comportament responsabil față de mediul înconjurător, ca parte din angajamentul companiei de a reduce amprenta de carbon.

De asemenea, clienții pot alege abonamentul 5G care li se potrivește și pot profita de reduceri speciale exclusiv online. De exemplu, în această perioadă, abonamentul Smart Plus 15, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 15 euro la 7,5 euro/lună, în timp ce abonamentul Fun 11 cu internet 5G nelimitat, și 8,22 GB roaming SEE este acum 8.8 euro/lună, redus acum cu 20%. Detalii complete despre abonamentele Orange 5G și reducerile din această perioadă sunt disponibile în pagina dedicată.

Noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, rețeaua Orange 5G este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică, însă deschide și noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, de care pot acum beneficia și clienții din Oradea. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Mai multe detalii despre beneficiile și performanțele tehnologiei 5G sunt disponibile aici: https://www.orange.ro/tehnologii/5g/

Categorii