Orange dã tonul la tendinte în retailul telecom din România

23 ian. 2010
/ /
Orange dã tonul la tendinte în retailul telecom din România

Orange dã tonul la tendinţe în retailul telecom din România

Bucureşti, 20 septembrie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile din  România, inaugureazã Orange concept store, un loc unde operatorul doreste sã le ofere celor care îi trec pragul o   experientã deosebitã, punându-le la dispozitie un spatiu al comunicãrii dincolo de tehnologie,   un spatiu social si multifunctional.

Aici, vizitatorii pot testa produsele si serviciile Orange, pot cumpãra cele mai noi modele de telefoane, pot servi o gustare sau o cafea, pot citi presa, se pot uita la stiri sau pot lucra pe laptop. Pentru clientii business, existã zone speciale dedicate serviciilor de transfer de date si e-mail mobil. Pentru cei curiosi, existã o zona de testare a ultimelor noutãti, iar pentru cei pasionati de jocuri, o zonã unde se pot juca în voie pe telefonul mobil, în timp ce Dragonul Muzical îi învatã pe melomani sã descarce ultimele hituri de pe internet direct pe telefonul mobil.

În barul de la etaj se vor organiza sãptãmânal concerte live, dar spatiul se aflã si la dispozitia celor care doresc sã organizeze aici conferinte de presã sau sã expunã produse deosebite.

Orange concept store este situat în Calea Victoriei nr. 41 si se desfãsoarã pe o suprafatã de 653 mp, împartitã pe trei nivele. Un spatiu generos, exploatat inteligent si cu un design rafinat, în care Orange îsi propune sa îi determine pe vizitatori sã revinã cât mai des, pentru a descoperi noutãtile din universul comunicatiilor, dar si pentru a se întâlni cu prietenii ori partenerii de afaceri.

"Orange concept store este adaptat celor mai variate profiluri de consumatori si propune un parcurs progresiv. Fiecare zonã are o semnificatie specialã: de la pianul dotat în loc de traditionalele clape cu telefoane mobile, la Dragonul Muzical si chitara gigant, de la zona business la dr. Orange, la zona subacvaticã din subsol sau la zona de relaxare si distractie de la etaj, nimic nu a fost lãsat la întamplare. Sunt convins cã Orange concept store va deveni un spatiu emblematic al orasului si un loc plãcut pentru toti vizitatorii nostri.", a spus   Richard Moat – CEO Orange Romania.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=20|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii