Orange dezvoltã reteaua broadband si lanseazã un nou serviciu integrat de telefonie fixã si internet

23 ian. 2010
/ /
Orange dezvoltã reteaua broadband si lanseazã un nou serviciu integrat de telefonie fixã si internet

Orange dezvoltã reteaua broadband si  lanseazã un nou serviciu integrat de telefonie fixã si internet

Bucuresti,  31 octombrie 2007. Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA (High Speed Uplink Packet Access), care ofera clientilor din 42 de mari orase din tara viteze marite de incarcare (uplink) a datelor, de pana la 1,46 Mbps. Viteza marita de uplink prin HSUPA va fi apreciata in mod special de clientii care obisnuiesc sa trimita prin e-mail atasamente de mari dimensiuni, sa incarce fisiere si continut pe diferite site-uri, sa se joace jocuri in retea sau sa realizeze videoconferinte.

dezvoltarea retelei de broadband mobil in premiera, HSUPA la 1,46 Mbps in 42 de orase 3G+ la 3,6 Mbps in 42 de orase in Bucuresti, 3G+ la 7,2 Mbps cea mai mare viteza la  internet mobil servicii mobil-fix-internet prin Home & Office Pack

Accesul la viteza HSUPA este inclus in planul tarifar Internet Unlimited Office Plus 3G+, astfel incat clientii care utilizeaza acest plan tarifar beneficiaza automat de viteza HSUPA. In cazul in care utilizeaza alte planuri tarifare 3G+, clientii Orange pot activa optiunea Fast Upload (HSUPA) la tariful de 5 EUR/luna/SIM.

Orange a extins reteaua de broadband mobil si ofera acum servicii de date mobile 3G+ la viteze de pana la 3,6 Mbps in 42 de mari orase din tara.

In premiera in Romania, Orange lanseaza servicii de date mobile cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, in prezent cea mai rapida conexiune mobila la internet de pe piata locala.

Serviciile 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone din capitala, precum Piata Unirii, Bd. Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera-Iride, Pipera-Erou Iancu Nicolae si Baneasa - Aeroport. Harta acoperirii 3G+ poate fi consultata la adresa http://www.orange.ro/covintl-body-ro.html. De noile viteze de conectare la internet beneficiaza clientii care utilizeaza un abonament Internet Unlimited Office Plus, in valoare de 30 EUR/luna.

Promotional, pana la 31 decembrie, clientii Orange care achizitioneaza un abonament de date mobile beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna la pachetele Pocket Email 5MB, Pocket E-mail & Internet 30MB, precum si la toate pachetele cu trafic nelimitat la internet si intranet. Oferta completa poate fi consultata la adresa http://www.orange.ro/abonamente-date/.

servicii mobil-fix-internet prin Home  & Office Pack

Orange anunta lansarea Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali.  Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA. Dispozitivul permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere.

Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa Orange sunt de forma 0374 xx xx xx , iar apelurile de la numerele de mobil Orange catre numere de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea. Clientii Orange trebuie sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa, prin apel la numarul dedicat 7999, chiar din locatia de unde vor utiliza serviciile de telefonie fixa. Zona fixa poate fi schimbata la cerere, iar fiecare modificare costa 5 euro.

Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse. Detalii despre oferta comerciala se gasesc la adresa www.orange.ro.

Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.

"Prin dezvoltarea retelei broadband si lansarea unei oferte care combina accesul la internet in banda larga cu telefonia fixa si telefonia mobila ne tinem promisiunea de a oferi servicii integrate utilizatorilor individuali si companiilor mici si mijlocii. Dorim sa oferim clientilor nostri servicii simple, usor de utilizat  acasa, la birou sau atunci cand calatoresc”,  a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=31|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii