Orange este noul partener principal al Ligii 1 de fotbal și le aduce microbiștilor o nouă ofertă Orange TV Go

16 nov. 2015
/ /
Orange este noul partener principal al Ligii 1 de fotbal și le aduce microbiștilor o nouă ofertă Orange TV Go
  • Liga 1 devine Liga 1 Orange
  • Clienții cu abonamente din noua ofertă Orange au acces nelimitat la meciurile din Ligia 1 Orange în Orange TV Go

Orange România și Liga Profesionistă de Fotbal anunță astăzi încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care devine astfel Liga 1 Orange. Este un nou pas pe care Orange îl face în continuarea tradiției de susținător al sportului în general, și al fotbalului românesc în particular. Sportul este una dintre direcțiile principale ale strategiei de sponsorizare a companiei, alături de cinema și muzică.

„Pentru foarte mulți microbiști numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg șir de proiecte dedicate, precum susținerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, pachetul PrePay Suporter sau aplicația Fotbal Info, dar și prin parteneriatele pentru competițiile internaționale UEFA EURO 2012™ și UEFA EURO 2016™. Noul acord, impreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atât pe teren, cât pe televizor și pe telefonul mobil.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

Acest parteneriat aduce și o ofertă nouă pentru iubitorii sportului rege. Prin Orange TV Go, soluția Orange TV pentru dispozitivele mobile, clienții Orange cu abonamente din noua ofertă pot urmări nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV și  pe ecranul mare al televizorului.

Clienții care au sau activează până pe 10 ianuarie 2016 un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net au acces nelimitat la meciurile din Liga 1 Orange prin Orange TV Go, oriunde ar fi. De astăzi, ei au acces nelimitat fără costuri suplimentare la canalele Look TV HD și Look Plus HD, care difuzează toate meciurile din Liga 1, prin serviciul Orange TV Go.

Posturile rămân disponibile şi pentru clienţii cu abonamente Orange din oferte anterioare, care au inclus în abonament accesul la o selecţie de canale româneşti prin Orange TV Go.

Canalele Look TV HD și Look Plus HD, precum și meciurile Ligii 1 Orange pot fi vizionate în continuare fără taxe suplimentare și de către toți utilizatorii serviciului Orange de televiziune, ce au activ un abonament Orange TV prin satelit sau o opțiune Orange TV Go pentru utilizare pe mobil.

În plus, clienții Orange au trafic gratuit până pe 31 decembrie pentru a urmări conținutul preferat prin serviciul Orange TV Go.

Despre Orange TV

Orange TV este serviciul de televiziune oferit de Orange România, prin care clienții pot urmări cu un singur abonament canale TV, filme, seriale și emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tabletă și laptop sau desktop. Serviciul este transmis prin satelit direct pe televizor și prin internet pe dispozitivele mobile prin Orange TV Go, astfel încât utilizatorii Orange TV au acces la un portofoliu bogat de conținut TV oricând și oriunde.

La finalul lunii septembrie, Orange TV avea peste 250.000 de abonaţi. Tot până atunci, aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări până la 78 de canale TV, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.350.000 de ori.

Pentru mai multe informații despre oferta Orange TV, vă invităm să accesați www.orange.ro/tv.

Categorii