Orange Expert: acces rapid la orice vrei să ştii despre smartphone-uri

13 nov. 2012
/ /
Orange Expert: acces rapid la orice vrei să ştii despre smartphone-uri

Bucureşti, 13 noiembrie 2012. Începând de astăzi, cei care doresc să afle mai multe informaţii despre smartphone-uri pot folosi noul serviciu Orange Expert, disponibil în Orange shop, online sau la telefon. Serviciul se adresează atât celor care doresc să îşi achiziţioneze un smartphone, cât şi celor care au unul deja.

Astfel, beneficiind de asistenţa din partea unui Orange Expert în Orange shop, online pe www.orange.ro/help sau prin apel gratuit la 408, posesorii de smartphone pot afla foarte uşor cum poate fi utilizat telefonul lor sau care sunt setările de care au nevoie.

În plus, la fiecare achiziţionare a unui nou smartphone, un Orange Expert din shop se va ocupa de setarea acestuia, astfel încât să poată fi folosite toate funcţiile chiar de la început. Asistenţa gratuită în momentul achiziţionării include: instalarea cartelei SIM, configurarea serviciilor SMS, MMS, a conexiunii la internet, crearea contului de e-mail, setarea contului Orange şi instalarea dispozitivelor cu Bluetooth.

Pentru cei care au deja un smartphone şi au nevoie de sfaturi utile pentru personalizarea acestuia cu aplicaţii, actualizarea software-ului sau setări, un Orange Expert îi va ajuta să descopere lucruri noi pe care nu credeau că le pot face cu telefonul lor. Asistenţa specializată pentru tot ce au nevoie este oferită în Orange shop cu doar 5,21 euro (TVA inclus).

Cei care doresc să afle telefonic informaţii despre smartphone şi au activată o opţiune sau un abonament dedicate smartphone-urilor pot apela gratuit numărul 408.

În plus, pasionaţii de tehnologie şi smartphones pot intra în secţiunea de tutoriale video online unde pot învăţa de la un Orange Expert tot ce pot face cu un smartphone.

Orange Experts vor putea fi uşor de recunoscut în Orange shop deoarece vor purta un tricou personalizat.

“Proiectul Orange Expert face parte din strategia Grupului France Telecom-Orange de a oferi servicii simple şi uşor de folosit, deoarece îşi doreşte să pună la dispoziţia utilizatorilor de smartphone sfaturi şi asistenţa tehnică printr-un singur pas, click sau apel, bucurându-se astfel de un smartphone funcţional şi economisind timp.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, în cadrul Orange România.

Mai multe detalii despre serviciul Orange Expert puteţi găsi pe www.orange.ro.

Categorii