Orange extinde acoperirea 3G+ la 20 de orase

23 ian. 2010
/ /
Orange extinde acoperirea 3G+ la 20 de orase

Orange extinde acoperirea 3G+ la 20 de  oraşe

Bucuresti,  30 iulie 2007: Orange Romania extinde reteaua de broadband mobil, prin lansarea serviciilor 3G+ in 10 noi orase: Braila, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Targu-Mures, Baia-Mare, Buzau, Satu-Mare si Ramnicu Valcea.

Serviciile 3G+, care ofera viteze de descarcare a datelor mobile de pana la 3,6 Mbps, au fost lansate de catre Orange in luna iunie in orasele Brasov, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Ploiesti.

Clientii Orange pot folosi serviciile 3G+ atat pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si pe desktop, in locatii fixe, precum sediul companiei sau acasa. Clientii cu abonamente de date mobile in valoare de 20 de euro/luna si contract pe 24 de luni primesc gratuit echipamentele de conectare: carduri de date pentru laptop sau modemuri USB pentru conectare la desktop.

Oferta de abonamente 3G+ pentru companii cuprinde mai multe tipuri de abonamente cu acces la internet, precum Internet Unlimited Office care ofera acces nelimitat la internet la tariful de 20 de euro lunar. Pentru clientii individuali care utilizeaza ocazional accesul mobil la internet, Orange a pregatit abonamentul Internet Day Unlimited care ofera acces nelimitat la internet 3 zile pe luna pentru 5 euro.

"Extinderea acoperirii 3G+ la 20 de orase si oferta comerciala flexibila asigura clientilor Orange cele mai bune conditii de acces internet mobil sau in locatii fixe”, a declarat Bogdan  Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Categorii