Orange extinde acoperirea EDGE la 28 de orase

13 ian. 2010
/ /
Orange extinde acoperirea EDGE la 28 de orase

Orange extinde acoperirea EDGE la 28 de oraşe

Bucureşti, 28 noiembrie 2005. La aproape un an de la lansarea EDGE, Orange anunta extinderea acoperirii la 28 de orase, reducerea considerabila a tarifelor si o oferta promotionala atragatoare.

Daca in prima jumatate a acestui an Orange acoperea toate statiunile de pe litoral si 12 mari orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Ploiesti, Craiova, Oradea, Iasi, Galati, Arad si Bacau, acum pe lista oraselor acoperite EDGE se adauga alte 16 orase: Pitesti, Braila, Botosani, Targu Jiu, Slatina, Resita, Vaslui, Calarasi, Alexandria, Giurgiu, Slobozia, Zalau, Miercurea Ciuc, Targoviste, Ramnicu Valcea si Suceava. Tot mai multi clienti beneficiaza astfel de servicii de date la viteze de transfer mult mai performante.

Aceasta extindere sustinuta va continua si in perioada urmatoare, strategia Orange prevazand ca in urmatorii doi ani EDGE sa acopere 70% din populatia tarii.

Mai mult, Orange a redus in medie cu 50% tarifele la pachetele EDGE/GPRS existente, si a lansat noi pachete de trafic inclus pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor pietei. De asemenea, Orange a lansat si o optiune de Internet mobil cu trafic nelimitat prin tehnologia EDGE/GPRS - Internet Unlimited. Pe langa aceasta optiune, mai sunt disponibile o serie intreaga de optiuni care permit acces Internet nelimitat in weekend, in timpul zilei sau al noptii.

In perioada 28 noiembrie 2005 - 31 ianuarie 2006, Orange lanseaza si o noua oferta promotionala:

Orice optiune de trafic nelimitat la jumatate de pret: 50% reducere la abonamentul lunar pentru orice optiune in primele 6 luni sau 12 luni, pentru contract pe 12 sau 24 luni. Astfel, activand optiunea Internet Unlimited, clientii pot beneficia de acces mobil nelimitat la Internet cu 35 USD pe luna timp de un an. 40% sau 60% reducere la pretul Mobile Office Card pentru contract pe 12 sau 24 luni. Astfel Mobile Office Card EDGE poate ajunge pana la pretul de 75 USD. Telefoane EDGE la preturi speciale

Orange a fost primul operator care a lansat pe piata romaneasca serviciile video, inca din octombrie 2004, atat prin EDGE cat si prin GPRS si este singurul operator care ofera atat clientilor cu abonament cat si clientilor PrePay posibilitatea de a urmari direct pe telefonul mobil televiziune in direct, stiri, videoclipuri, muzica, filme. In prezent, in sectiunea de servicii video din portalul Orange World sunt disponibile 4 posturi de televiziune - 2 in direct (PRO TV International si N24) si emisiuni inregistrate ale PRO TV si National TV. Pe langa emisiunile TV - in direct sau inregistrate in aceeasi sectiune, clientii mai pot viziona imagini live din Piata Victoriei, clipuri in timp near-live din UEFA Champions League, videoclipuri muzicale, prezentari de filme precum si interviuri cu vedetele locale.

Cele mai accesate servicii video din portalul Orange World in 2005 sunt Live TV (37%), stirile (17%) si video clipurile muzicale (14%), urmate de alte domenii precum filme si emisiuni TV, sport, Live cam, trailers, VIP corner. Zilnic, mai mult de 1000 de clientii Orange acceseaza serviciile video si peste 4% din cele 6.2 milioane de clienti au un telefon compatibil. Comparativ cu primele luni ale anului, traficul lunar aferent serviciilor video este de 4 ori mai mare iar numarul utilizatorilor unici a crescut de 10 ori.

Thierry Millet - Director Comercial Orange Romania  a declarat:    
"La Orange, 10% din abonatii GPRS au migrat catre tehnologia EDGE iar acestia utilizeaza serviciile de date in medie de 4 ori mai mult decat un utilizator GPRS. In Romania, EDGE face posibila oferirea unei retele de banda larga extinsa la nivel national iar Orange va avea cea mai extinsa retea de banda larga o data cu lansarea 3G prevazuta pentru inceputul anului urmator".Categorii