Orange extinde acoperirea EDGE la nivel national

23 ian. 2010
/ /
Orange extinde acoperirea EDGE la nivel national

Orange extinde acoperirea EDGE la nivel national

Bucuresti, 16 noiembrie 2006. Începând din  data de 25 noiembrie, Orange,  liderul telecomunicatiilor mobile din România, extinde acoperirea EDGE la nivel  national pentru a oferi cât mai  multor romani acces la serviciile video si la internet de bandã largã.

În octombrie 2004, Orange a lansat în premierã pe piata româneascã servicii video si televiziune în direct pe telefonul mobil, atat prin EDGE cât si prin GPRS. Dacã în momentul lansãrii, în 2004, EDGE era prezent în 4 orase, din 25 noiembrie 2006 clientii Orange din toatã tara vor putea folosi serviciile de date broadband.

De asemenea, vor avea acces direct de pe telefonul mobil la portalul Orange World, care gãzduieste 16 posturi TV în direct, 4 posturi de radio, emisiuni TV înregistrate, concerte si meciuri de fotbal în direct, stiri si videoclipuri muzicale.

Portofoliul de servicii prin tehnologia EDGE a fost dezvoltat atat în directia continutului wap cât si a solutiilor de date. în prezent, clientii Orange din toatã tara au la dispozitie solutii de acces în timp real la contul de e-mail, precum Orange Mail Enterprise, si solutii de transfer de date pentru calculator, folosind cardul de date Option 3G/EDGE sau modemul USB Option Icon 3G/EDGE.

“Orange România a dezvoltat cea mai extinsã retea mobilã integratã din tarã. Serviciile de date broadband sunt accesibile acum prin EDGE la nivel national si prin 3G în 10 mari orase din tara. În paralel cu reteaua EDGE, vom continua sã dezvoltãm reteaua 3G, care va acoperi 20 de orase pana la sfarsitul lui 2006, iar anul viitor vom dezvolta reteaua HSDPA. Orange va urmari atent în continuare necesitatile clientilor pentru a putea oferi pachete de servicii competitive si relevante prin intermediul celor mai evoluate tehnologii din lume”, a declarat Thierry  Millet, Director Comercial la Orange România.

Pentru a se familiariza cu serviciile si a vedea ce li se potriveste cel mai bine, clientii Orange pot încerca gratuit de 2 ori pe an orice optiune din programul Try, timp de 2 luni fiecare. Astfel, începand de sãptãmâna viitoare, abonatii Orange au ocazia sã descopere si sã testeze mesajele scrise si multimedia, TV Live, internet si  e-mail mobil, Info 311

Categorii