Orange extinde reţeaua 5G în două noi locaţii din ţară: Braşov şi Poiana Braşov

29 ian. 2020
/ /
Orange extinde reţeaua 5G în două noi locaţii din ţară: Braşov şi Poiana Braşov

Orange România, continuă extinderea reţelei 5G în Braşov şi Poiana Braşov. Braşovul devine astfel al patrulea oraş în care clienţii Orange se pot bucura de performanţele reţelei 5G şi de viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

Cele două noi locaţii completează reţeaua Orange 5G lansată în noiembrie 2019 şi se adaugă celor trei oraşe în care aceasta este deja disponibilă: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Extinderea reţelei 5G vine în contextul creşterii exponenţiale a consumului de date mobile, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate neîntreruptă. În acelaşi timp, Orange continuă investiţiile atât în dezvoltarea infrastructurii 5G cât şi în continua extindere şi îmbunătăţire a reţelei 4G/4G+, pentru a oferi unui număr cât mai mare de clienţi acces la cele mai performante tehnologii şi servicii.

Pentru a beneficia de cea mai bună experienţă 5G, clienţii Orange pot alege unul dintre cele două abonamente dedicate, Orange Me Start 25 sau Orange Me 30, alături de telefoane performante compatibile 5G: Samsung Galaxy S10 5G şi Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G.

Categorii