Orange extinde serviciile 3G+ în 79 de localitãti

23 ian. 2010
/ /
Orange extinde serviciile 3G+ în 79 de localitãti

Orange extinde serviciile 3G+ în 79 de localitãti

Bucureşti, 21 noiembrie 2007. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, ofera servicii de date mobile la viteza 3G+ clientilor sai din 79 de localitati, dintre care 44 de municipii, 10 orase si mai multe zone rezidentiale de langa marile orase.

Daca isi petrec vacanta la munte, clientii Orange au acces la serviciile de date mobile cu viteze de pana la 3,6 Mbps in Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Rasnov, Sinaia, Busteni, Predeal si Timisu de Jos

Clientii Orange care locuiesc in zone rezidentiale de langa Bucuresti, Brasov, Craiova, Iasi si Timisoara pot naviga pe internet la viteza 3G+, se pot conecta la intranetul companiei si pot descarca fisiere de mari dimensiuni atat de pe laptop, cat si de pe desktop.

Pana la sfarsitul anului, Orange va extinde acoperirea 3G+ in alte 10 statiuni de vacanta si in mai multe municipii si zone rezidentiale din jurul acestora.

“In paralel cu extinderea retelei de broadband mobil, vom investi si in densificarea acoperirii 3G+ in zonele in care serviciile au fost deja lansate, pentru a sustine cresterea utilizarii serviciilor de date mobile”, a declarat Liviu  Turcu, Product Manager, Orange Romania.

In prezent, Orange ofera servicii de broadband  mobil la nivel national, prin tehnologiile complementare 3G+/3G/EDGE si HSUPA.

Categorii