Orange, furnizor oficial de conţinut pentru mobil al UEFA EURO 2008™

23 ian. 2010
/ /
Orange, furnizor oficial de conţinut pentru mobil al UEFA EURO 2008™

Orange, furnizor  oficial de conţinut  pentru mobil al UEFA  EURO 2008™

Bucuresti, 5 iunie  2008. Orange este singurul operator de telecomunicaţii care deţine drepturile de difuzare pe mobil a conţinutului video din meciurile UEFA EURO 2008™.

În perioada 7 - 29 iunie, clienţii Orange vor avea la dispoziţie  în portalul Orange World un mini-site dedicat UEFA EURO 2008™ pe care îl vor putea accesa gratuit şi în care vor putea vedea videoclipuri cu cele mai importante faze ale meciurilor, transmise la câteva momente după desfăşurarea live a acestora, precum şi rezumatele tuturor meciurilor din campionat.

Clienţii Orange pot alege să primească mesaje de notificare pe telefonul mobil ori de câte ori sunt postate noi videoclipuri.

De asemenea, în mini-site-ul UEFA EURO 2008™ clienţii Orange vor găsi cele mai noi stiri referitoare la competiţie, programul meciurilor, scoruri, clasamente şi informaţii despre stadioane şi vor putea descărca sonerii, screensavere şi wallpapere tematice.

„Sportul este una dintre cele mai populare sectiuni din Orange World, peste 20% dintre clienţii care intră în portal accesând rubricile din această sectiune. Căutăm să îmbogătim în permanenţă serviciile de continut mobil, fie că este vorba de sport, muzică, jocuri, servicii video sau informaţii pentru a le oferi clienţilor noştri cele mai noi şi interesante evenimente în format multimedia”, a declarat Oana Comănescu, Content  &  Multimedia Division Manager la Orange România.

Categorii