Orange în topul furnizorilor de telefonie mobilã pentru companii

23 ian. 2010
/ /
Orange în topul furnizorilor de telefonie mobilã pentru companii

Orange în topul furnizorilor de telefonie mobilã pentru companii

Bucuresti, 27 martie 2007. Orange ocupã locul al doilea la categoria liderilor vest europeni în furnizarea solutiilor de comunicatii mobile pentru companii, potrivit studiului independent Magic Quadrant for Mobile Service Providers, realizat de Gartner in 2006.

Studiul Magic Quadrant a clasificat operatorii de telefonie mobilã în patru categorii: aspiranti, jucatori de nisa, vizionari si lideri. Criteriile care au stat la baza clasificãrii operatorilor vest europeni au fost capacitatea de executie a business-ului si viziunea de ansamblu.

Gartner defineste liderii de piatã prin capacitatea acestora de a investi primii în inovatie, în dezvoltarea serviciilor si în furnizarea acestora cãtre utilizatorii finali.

Compania Orange ocupã locul al doilea în categoria liderilor ca urmare a eforturilor consecvente de a-si îmbunãtãti acoperirea si capacitatea de a  furniza servicii destinate companiilor multinationale. Având o arie extinsã de acoperire în Europa de Vest, Orange este unul dintre operatorii cu cei mai multi clienti din zonã, dar si unul dintre cei mai puternici parteneri din FreeMove Alliance.

Studiul Gartner, un instrument util care oferã marilor companii posibilitatea sã identifice cel mai potrivit furnizor de comunicatii mobile, recomandã Orange ca fiind solutia idealã pentru companiile care doresc sã contracteze servicii mobile pan-europene.

"Pozitia noastrã în categoria liderilor confirmã puterea si atractivitatea ofertelor nostre pentru companiile multinationale. Cu operatiuni mobile în 9 tari europene si servicii dedicate companiilor multinationale, putem spune cã avem o bazã solidã. În plus, lucrãm îndeaproape cu divizia Orange Business Services, lider mondial în furnizarea serviciilor de voce si date, suntem membri fondatori ai FreeMove Alliance si avem o relatie solidã cu Cingular Wireless, ceea ce ne determinã sã fim convinsi cã avem o ofertã foarte competitivã pentru companiile multinationale”, a declarat Philippe Bernard, EVP Business Solutions la  Orange.

Categorii