Orange inaugureazã un nou Orange shop la Brãila

23 ian. 2010
/ /
Orange inaugureazã un nou Orange shop la Brãila

Orange inaugureazã un nou Orange shop la Brãila

Brăila, 23 martie 2006. Orange inaugureazã azi magazinul cu numãrul 27, în orasul Brãila, Calea Calãrãsilor nr.51, bloc 104, parter. Festivitatea de deschidere are loc în prezenta reprezentantilor autoritãtilor locale, ai comunitãtii oamenilor de afaceri din Brãila, ai presei locale si reprezentantilor comitetului executiv al Orange România.

Orange îsi propune sã ofere o experientã de comunicare cât mai simplã si intuitivã, iar acest obiectiv se regãseste si în conceptul Orange shop, pornind de la design-ul acestuia, prietenos si modern, atitudinea deschisã a angajatilor Orange si pânã la asistenta profesionistã oferitã în alegerea celei mai bune solutii de comunicare conform necesitãtilor fiecãrui client. În noul Orange shop, brãilenii au de acum acces la cele mai performante produse si servicii de telefonie mobilã, pot plãti facturile Orange la casieria din magazin, pot obtine detalii referitoare la programul de fidelizare Orange Thank You si pot utiliza punctele Thank You acumulate pentru plata facturilor, pentru a cumpãra telefoane la preturi speciale, accesorii GSM, cartele PrePay si materiale promotionale Orange.

De asemenea, un Phone Expert va fi la dispozitia clientilor pentru familiarizarea acestora cu functiile telefoanelor, pentru a oferi asistentã la efectuarea setãrilor si conectarea telefonului mobil la internet.

Clientii care aleg abonamentul de 4 USD pânã la 02 aprilie, beneficiazã de oferta specialã Orange: 20 de minute nationale pe viatã, abonament gratuit, dublul minutelor la optiunile cu minute incluse, 100 de mesaje scrise si 50 de mesaje multimedia în primele douã luni pentru abonamentele încheiate pe o perioadã de un an sau în primele patru luni pentru contractele pe doi ani.

Richard Moat, Director Executiv Orange România a declarat: "În contextul actual, al unei piete tot mai dinamice si competitive, al complexitãtii tot mai mari a necesitãtilor de comunicare ale clientilor, Orange se diferentiazã prin brandul si valorile sale care se regasesc în tot ceea ce dezvoltãm pentru clientii nostri, inclusiv în magazinele noastre. Reteaua Orange shop este un canal extrem de important prin care comunicãm cu clientii nostri si de aceea unul dintre obiectivele noastre este se dezvoltãm cât mai mult aceastã retea".

Categorii