Orange intrã în joc în România!

23 ian. 2010
/ /
Orange intrã în joc în România!

Orange intrã  în joc în România!

Bucuresti,  15 august 2007. Cu ocazia Cupei Mondiale de Rugby, care va avea loc în Franta între 7 septembrie si 20 octombrie 2007, Orange îsi reafirmã pasiunea pentru rugby si sustine aceastã competitie majorã si Comitetul Organizator din 10 orase din Franta si 2 orase din Marea Britanie: Edinburgh si Cardiff.

Valorile întruchipate de jocul de rugby se regãsesc si în filozofia Orange: spiritul de echipã, implicarea, autenticitatea si sustinerea reciprocã.

Implicarea Orange se materializeazã în parteneriate cu organizatii importante care promoveazã jocul de rugby: Federatia Românã de Rugby si echipa nationalã de rugby a României încã din anul 2002, Federatia Francezã de Rugby (echipa nationala a Frantei, Turneul celor 6 Natiuni) din anul 1999 si Liga Nationalã de Rugby (Turneul celor 14) din anul 1999.

Orange detine drepturile exclusive de transmitere pe telefonul mobil a celor mai importante faze din acest turneu. Astfel, pasionatii de rugby nu vor pierde niciun moment major din timpul meciurilor. Din 20 august, portalul Orange World gãzduieste un minisite în care clientii Orange pot gãsi rezultate, prezentãri ale jucatorilor si a stadioanelor, precum si o arhivã video cu videoclipuri din meciuri importante de rugby, ”momente de aur” si un top al eseurilor.

Pe durata întregii competitii, clientii Orange pot urmãri în Orange World videoclipuri near-live, transmise la 3-5 minute de la finalizarea meciurilor si videoclipuri înregistrate cu rezumatul zilei, transmise la 5-6 minute de la ultimul meci jucat. Clientii Orange pot urmãri gratuit videoclipurile de la Cupa  Mondialã de Rugby si plãtesc doar traficul wap, conform pachetului de date activat. Descãrcarea unui videoclip pe telefonul mobil costã 0,8 euro.

Clientii Orange pasionati de rugby au ocazia sã câstige bilete la Cupa Mondialã de Rugby dacã se  înscriu la concursul “Fii suporter adevãrat  al echipei nationale de rugby” de la Info 311 sau la concursul “Participã la Cupa Mondiala de Rugby 2007” din portalul  Orange World.

În cadrul serviciului Info 311, Orange continuã seria de concursuri din aceasta varã. Astfel, în perioada 16 iulie - 26 august, clientii pasionati de jocul de rugby pot castiga bilete la cele 4 meciuri de calificare a României (cate 2 bilete la fiecare dintre cele 4 meciuri), dacã rãspund corect la cât mai multe întrebãri despre rugby.

În Orange World, oricine descarcã în perioada 6-26 august un joc din categoria Sport/Racing, sectiunea Jocuri, poate participã la concurs si poate câstiga câte 4 bilete la fiecare dintre cele 4 meciuri de calificare a României.

O alta noutate pentru fanii acestui sport este  jocul Virtual Rugby World Cup, care poate fi jucat online pe siteul www.orange.ro, în sectiunea Enjoy. Jocul este disponibil numai pentru clientii Orange din România, Franta si Marea Britanie.

"Compania Orange este mândrã ca sustine Cupa Mondiala de Rugby, un eveniment cu ecou mondial si în concordantã cu valorile noastre. Avem în acest fel posibilitatea sã oferim clientilor nostri din Europa continut mobil exclusiv care le va permite sã se bucure de acest turneu ca si când s-ar afla în tribune”, a declarat Didier Lombard, Presedinte  si CEO France Telecom.

"Suntem mândri ca din momentul în care am început sã sponsorizãm Federatia Romana de Rugby performantele echipei nationale de rugby au crescut, iar acum avem ocazia sã vedem echipa jucând la cea mai importanta competitie - Cupa Mondialã de Rugby", a declarat Thierry Millet, Director Comercial la Orange România.

"Participarea la o Cupa Mondialã este nivelul cel mai înalt cãtre care tinde orice sportiv care vrea sã se autodepaseascã si sã îsi demonstreze valoarea. Este o experientã nu numai sportivã, ci si umanã", a declarat Sorin Socol, capitanul echipei  nationale de rugby a României.

Categorii