Orange invită clienţii să testeze în avanpremieră iPhone 4S

9 nov. 2011
/ /
Orange invită clienţii să testeze în avanpremieră iPhone 4S

Orange invită clienţii să testeze în avanpremieră iPhone 4S

Bucureşti, 9 noiembrie  2011. Orange invită clienţii să testeze în avanpremieră noul iPhone 4S la Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City, pe 10 noiembrie, ora 22:00. Totodată, cei care s-au înregistrat pentru precomenzi pe site-ul www.orange.ro pot ridica smartphone-ul din Orange shop Băneasa în aceeaşi seară.

În cadrul evenimentului, specialiştii Orange vor demonstra noile capacităţi ale iPhone 4S, precum noul sistem de operare iOS 5, serviciile iCloud, noua cameră de 8MP, Siri sau aplicaţiile dezvoltate de Orange, disponibile şi pentru utilizatorii iPhone: Orange film, TV Live de la Orange şi Contul tău Orange.

Orange iPhone 4S poate fi achiziţionat începând de la 179 euro împreună cu un abonament Panteră pentru iPhone 49 pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Preţurile sunt valabile atât pentru clienţi noi, cât şi pentru clienţi existenţi. Începând cu 11 noiembrie, smartphone-ul poate fi achiziţionat din orice magazin Orange. Cunoscând apetitul clienţilor care deţin un iPhone pentru aplicaţii, Orange continuă să dezvolte propriul său portofoliu de aplicaţii, disponibil în Apple App Store. În prezent, aplicaţiile Orange sunt descărcate de 1 din 3 clienţi utilizatori de iPhone.

Mai multe detalii sunt diponibile pe www.orange.ro sau pe pagina de Facebook a Orange România.

Categorii