Orange îşi diversifică gama de laptopuri din oferta de acces la internet cu Apple MacBook Air si ASUS X51RL

23 ian. 2010
/ /
Orange îşi diversifică gama de laptopuri din oferta de acces la internet cu Apple MacBook Air si ASUS X51RL

Orange îşi diversifică  gama de laptopuri din oferta de acces la internet cu Apple MacBook Air şi ASUS  X51RL

Bucureşti, 18  aprilie 2008. Orange isi continua strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile si lanseaza, pe 21 aprilie, noi solutii complete de conectare la internet.

cel mai subtire laptop din lume, Apple MacBook Air, cel mai mic modem USB din lume, Icon 225, si abonamente de acces mobil la internet laptopul ASUS X51RL la un tarif accesibil, modem sau card  de date si abonament la internet

Dupa lansarea, in noiembrie 2007, a doua modele de laptop Dell, Orange isi extinde gama de laptopuri disponibile in magazinele proprii cu cel mai nou laptop marca Apple si cu un modelul ASUS, la un tarif foarte accesibil. Astfel, gama de laptopuri din oferta Orange este conceputa pentru a acoperi nevoile clientilor cu posibilitati financiare diferite: Apple MacBook Air costa 1.689 euro, laptopurile Dell costa 919  euro* si respectiv 682 euro*, iar ASUS X51RL este disponibil la tariful de numai  417 euro*.

„In 2008 continuam strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile, iar lansarea a doua noi modele de laptop, impreuna cu abonamentele la internet broadband, este facuta din dorinta de a propune solutii complete si performante in functie de bugetul fiecarei categorii de utilizatori”, a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Apple MacBook Air este un laptop ultraportabil, foarte subtire, cu dimensiuni intre 0,4 si 1,94 cm si doar 1,36kg, care impresioneaza prin designul deosebit. Acest model de laptop este construit pentru accesul wireless si poate fi conectat prin HSDPA, WiFi sau bluetooth.

ASUS X51RL este un laptop care ofera un raport configuratie-pret foarte bun si raspunde atat necesitatilor de business cat si de relaxare. Poate fi folosit atat in locatii fixe, ca inlocuitor al calculatorului de birou, cat si in conditii de mobilitate folosind conexiunea mobila HSDPA de la Orange.

Oferta de acces la internet cu laptopuri este valabila din 21 aprilie pentru clientii care incheie un abonament la internet nelimitat la unul dintre magazinele Orange.
Daca se aboneaza pe o perioada de 2 ani, acestia primesc modemul USB Icon 225 la pretul de 1 euro. Clientii persoane fizice pot achizitiona laptopurile si in rate cu avans 0, din Orange shop, prin creditul oferit de Cetelem, cu o perioada de finantare cuprinsa intre 12 si 60 de luni.

Clientilor Orange utilizatori de internet mobil compania le pune la dispozitie o retea de banda larga extinsa. In prezent, serviciile 3G+ (HSDPA 3,6 Mbps) si HSUPA 1,46 Mbps sunt disponibile in 302 de localitati, serviciile 3G+ cu viteza de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone de business din Bucuresti, iar reteaua EDGE are acoperire nationala.

Categorii