Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Alba

15 mart. 2012
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Alba

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Alba

Bucureşti, 15 martie 2012. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 6 localităţi rurale din judeţul Alba: Inoc, Ocna Mureş, Ponor, Sălciua, Straja şi Valea Lungă.

Pentru extinderea reţelei Orange, au fost instalate noi antene GSM care asigură un semnal optim, atât în exteriorul clădirilor, cât şi în interior. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi navigarea pe internet la viteze EDGE. De asemenea, locuitorii din judeţul Alba pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

„Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România şi care continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Odată cu adăugarea acestor 6 localităţi, 96,76% din populaţia judeţului Alba are acces la serviciile de telefonie mobilă. Vrem să oferim acestor locuitori serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, de aceea rămânem consecvenţi în strategia de extindere şi modernizare a reţelei. În prezent am finalizat în judeţul Alba trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G. Vom continua investiţiile în extinderea acoperirii 2G, în special în zonele rurale unde nu există, pentru a oferi clienţilor o acoperire de calitate.” a declarat Mădălina Suceveanu, Chief Technology Officer, Orange România.

În 2011 Orange a investit aproximativ 110 milioane de euro în programul de modernizare a reţelei, iar până în 2015 sumele investite se vor ridica la aproximativ 600 de milioane euro.

Reţeaua de distribuţie Orange România din judeţul Alba constă în: 1 Orange shop, 2 Orange store şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange, iar harta de acoperire a judeţului Alba este disponibilă pe http://www.orange.ro/acoperire/.

Categorii