Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Bacău

7 sept. 2012
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Bacău

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Bacău

Bucureşti, 7 septembrie 2012. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 56 localităţi rurale din judeţul Bacău: Arini, Băcioiu, Bâlca, Bârsăneşti, Bîcleşti, Borşani, Brăteşti, Buchila, Burdusaci, Călini, Cetăţuia, Coloneşti, Corbasca, Cornăţel, Coţofăneşti, Dienet, Drăgeşti, Enăcheşti, Fundătura, Fundu Văii, Găiceana, Gherdana, Giurgeni, Hăghiac, Lacul de acumulare Poiana Ursului, Lunca Dochiei, Lupeşti, Motoc, Motoşeni, Nadişa, Oprişeşti, Parava, Pânceşti,  Petreşti, Praja, Prisaca, Răcăciuni, Răstoaca, Rogoaza, Rotăria, Runcu, Satu Nou, Sănduleni, Slobozia, Soci, Solonţ, Spria, Strugari, Şendreşti, Tămăşoaia, Teiuş, Tisa, Urecheşti, Vâlcele, Verşeşti, Zăpodia. Odată cu adăugarea acestor localităţi, 99,63 % din populaţia judeţului Bacău are acces la serviciile de telefonie mobilă.

Pentru extinderea reţelei Orange, au fost instalate noi antene care generează simultan atât acoperire GSM, cât şi UMTS, asigurând un semnal optim. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi pentru navigarea pe internet la viteze HSPA+. De asemenea, locuitorii din judeţul Bacău pot beneficia de întreaga ofertă Orange: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România şi care continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Orange vrea să ofere locuitorilor din zonele menţionate serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie. De curând a fost finalizată trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G în judeţul Bacău, iar localităţile menţionate mai sus beneficiază de 3G.

În prezent 99.74% din populaţia României beneficiază de servicii de internet mobil la viteze de până la 14.4 Mbps. În urma finalizării programului de extindere şi modernizare a reţelei, Orange asigură cea mai rapidă reţea de date mobile din România. Orange România a fost certificată drept „reţeaua cu cel mai bun serviciu de descărcare de fişiere” dintre toţi operatorii GSM/UMTS de telefonie mobilă din România. Certificarea a fost obţinută în urma unei campanii independente de măsurare a performanţei efectuată de P3 Communications în mai multe localităţi, atât în zone urbane, cât şi rurale.

Reţeaua de distribuţie Orange România din judeţul Bacău constă în: trei Orange shop, 8 Orange store şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange, iar harta de acoperire a judeţului Bacău este disponibilă pe http://www.orange.ro/acoperire/.

Categorii