Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Braşov

23 mart. 2012
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Braşov

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Braşov

Bucureşti, 23 martie 2012. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 6 localităţi rurale din judeţul Braşov: Buneşti, Fundăţica, Holbav, Ticuşu, Pârâul Rece şi Sâmbăta de Sus. Odată cu adăugarea acestor 6 localităţi, 99,67% din populaţia judeţului Braşov are acces la serviciile de telefonie mobilă.

Pentru extinderea reţelei Orange, au fost instalate noi antene care generează simultan atât acoperire GSM, cât şi UMTS, asigurând un semnal optim. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi pentru navigarea pe internet la viteze HSPA+. De asemenea, locuitorii din judeţul Braşov pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

„Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România şi care continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Vrem să oferim acestor locuitori serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, de aceea rămânem consecvenţi în strategia de extindere şi modernizare a reţelei. În prezent am finalizat în judeţul Braşov trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G. Vom continua investiţiile în extinderea acoperirii 2G, în special în zonele rurale unde nu există, pentru a oferi clienţilor o acoperire de calitate.” a declarat Mădălina Suceveanu, Chief Technology Officer, Orange România.

În 2011 Orange a investit aproximativ 110 milioane de euro în programul de modernizare a reţelei, iar până în 2015 sumele investite se vor ridica la aproximativ 600 de milioane euro.

Reţeaua de distribuţie Orange România din judeţul Braşov constă în: 2 Orange shop, 7 Orange store şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange, iar harta de acoperire a judeţului Braşov este disponibilă pe http://www.orange.ro/acoperire/.

Categorii