Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Constanţa

31 aug. 2012
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Constanţa

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Constanţa

Bucureşti, 31 august 2012. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 20 localităţi rurale din judeţul Constanţa: Băneasa, Casian, Cheia, Făurei, Gherghina, Gura Dobrogei, Mircea Vodă, Moşneni, Nazarcea, Nisipari, Pecineaga, Peştera, Poarta Albă, Săcele, Târguşor, Tortomanu, Traian, Ţibrinu, Veteranu şi Vânători. Odată cu adăugarea acestor localităţi, 99,63 % din populaţia judeţului Constanţa are acces la serviciile de telefonie mobilă.

Pentru extinderea reţelei Orange, au fost instalate noi antene care generează simultan atât acoperire GSM, cât şi UMTS, asigurând un semnal optim. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi pentru navigarea pe internet la viteze HSPA+. De asemenea, locuitorii din judeţul Constanţa pot beneficia de întreaga ofertă Orange: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România şi care continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Orange vrea să ofere locuitorilor din zonele menţionate serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie. De curând a fost finalizată trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G în judeţul Constanţa, iar localităţile menţionate mai sus beneficiază deja de 3G.

În prezent 99.74% din populaţia României beneficiază de servicii de internet mobil la viteze de până la 14.4 Mbps. În urma finalizării programului de extindere şi modernizare a reţelei, Orange asigură cea mai rapidă reţea de date mobile din România. Orange România a fost certificată drept „reţeaua cu cel mai bun serviciu de descărcare de fişiere” dintre toţi operatorii GSM/UMTS de telefonie mobilă din România. Certificarea a fost obţinută în urma unei campanii independente de măsurarei a performanţei efectuate de P3 Communications în mai multe localităţi, atât în zone urbane, cât şi rurale.

Reţeaua de distribuţie Orange România din judeţul Constanţa constă în: patru Orange shop, cinci Orange store şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange, iar harta de acoperire a judeţului Constanţa este disponibilă pe http://www.orange.ro/acoperire/.

Categorii