Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Hunedoara

10 iul. 2012
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Hunedoara

Orange România îşi extinde acoperirea în judeţul Huneodara

Bucureşti, 10 iulie 2012. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 15 localităţi rurale din judeţul Huneodara:  Bacea, Bucureşci, Crăguiş, Cuieş, Curechiu, Dobra, Grind, Ilia, Lăpugiu de Jos, Lăsău, Mihăieşti, Silvaşu de Sus, Silvaşu de Jos, Teiu şi Ulieş. Odată cu adăugarea acestor localităţi, 99.09% din populaţia judeţului Hunedoara are acces la serviciile de telefonie mobilă.

Pentru extinderea reţelei Orange, au fost instalate noi antene care genereaza simultan atât acoperire GSM, cât şi UMTS, asigurând un semnal optim. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi pentru navigarea pe internet la viteze HSPA+. De asemenea, locuitorii din judeţul Hunedoara pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

„Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România şi care continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Vrem să oferim locuitorilor din zonele menţionate serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, de aceea rămânem consecvenţi în strategia de extindere şi modernizare a reţelei. În prezent am finalizat în judeţul Hunedoara trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G, iar localităţile Bacea, Bucureşci, Crăguiş, Cuieş, Curechiu, Dobra, Grind, Ilia, Lăpugiu de Jos, Lăsău, Mihăieşti, Teiu şi Ulieş beneficiază deja de 3G. Vom continua investiţiile în extinderea acoperirii 2G, în special în zonele rurale unde nu există, pentru a oferi clienţilor o acoperire de calitate.” a declarat Mădălina Suceveanu, Chief Technology Officer, Orange România.

În 2011 Orange a investit aproximativ 110 milioane de euro în programul de modernizare a reţelei, iar până în 2015 suma se va ridica la aproximativ 600 de milioane euro.

Reţeaua de distribuţie Orange România din judeţul Hunedoara constă în: două Orange shops, patru Orange stores şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange, iar harta de acoperire a judeţului Hunedoara este disponibilă pe http://www.orange.ro/acoperire/.

Categorii