Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Maramureş

17 mart. 2011
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Maramureş

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Maramureş

Bucureşti, 17 martie 2011. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 6 localităţi rurale din judeţul Maramureş: Bârsana, Bocicoiu Mare, Ciocotiş, Rona de Sus, Suciu de Sus şi Vălenii Şomcutei.

Pentru extinderea reţelei Orange în localităţile rurale au fost instalate noi antene GSM care asigură un semnal optim, atât în exteriorul clădirilor, cât şi în interior. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi navigarea pe internet la viteză EDGE (până la 2,75Mbps). Toţi clienţii Orange pot verifica online la adresa http://www.orange.ro/acoperire/ calitatea semnalului din zona în care se află. Locuitorii din judeţul Maramureş pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

„Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România, dar continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Odată cu adăugarea acestor 6 localităţi, 98,79% din populaţia judeţului Maramureşului are acces la serviciile de telefonie mobilă. Vrem să oferim locuitorilor din Bârsana, Bocicoiu Mare, Ciocotiş, Rona de Sus, Suciu de Sus şi Vălenii Şomcutei serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, indiferent că e vorbă de cartele PrePay, oferta Senior ori abonamente din portofoliul Orange, asigurând în acelaşi timp o acoperire de calitate. În acest sens vom continua în anii următori să investim în acoperirea 2G şi 3G, în special în zonele rurale” a declarat Mădălina Suceveanu Chief Technology Officer Orange România.

Orange România are în judeţul Maramureş o reţea extinsă de acoperire şi de distribuţie: 2 Orange shop-uri, 5 Orange store -uri şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Categorii