Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Timiş

28 apr. 2011
/ /
Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Timiş

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Timiş

Bucureşti, 28 aprilie 2011. Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 10 localităţi rurale din judeţul Timiş: Albina, Bucovăţ,  Moşniţa Nouă, Moşniţa Veche, Peciu Nou, Remetea Mare, Săceni, Şandra, Uihei şi Urseni.

Pentru extinderea reţelei Orange în localităţile rurale au fost instalate noi antene GSM care asigură un semnal optim, atât în exteriorul clădirilor, cât şi în interior. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi navigarea pe internet la viteză EDGE. Toţi clienţii Orange pot verifica online la adresa http://www.orange.ro/acoperire/ calitatea semnalului din zona în care se află. Locuitorii din judeţul Timiş pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

„Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România, dar continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Odată cu adăugarea acestor 10 localităţi, 99,17% din populaţia judeţului Timiş are acces la serviciile de telefonie mobilă. Vrem să oferim locuitorilor din Albina, Bucovăţ, Moşniţa Nouă, Moşniţa Veche, Peciu Nou, Remetea Mare, Săceni, Şandra, Uihei şi Urseni serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, indiferent că e vorba de cartele PrePay, oferta Senior ori abonamente din portofoliul Orange, asigurând în acelaşi timp o acoperire de calitate. În acest sens vom continua în anii următori să investim în acoperirea 2G şi 3G, în special în zonele rurale” a declarat Mădălina Suceveanu Director Tehnic Orange România.

Reţeaua de distribuţie a Orange România din judeţul Timiş constă în: 5 Orange shop-uri, 2 Orange kiosk, 6 Orange store-uri şi numeroase alte puncte de vânzare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Categorii