Orange la CERF 2004

13 ian. 2010
/ /
Orange la CERF 2004

Orange        la CERF 2004


Bucureşti, 14 aprilie 2004. Între 20-24 aprilie, la cea de-a        13-a editie a CERF-ului, Orange România va fi prezentã cu demonstratii        si aplicatii ale tehnologiei EDGE.

EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) este o tehnologie de evolutie a retelei GSM existente. În trimestrul 4 al acestui an, Orange România va pune la dispozitia clientilor sãi aceastã nouã tehnologie care permite obtinerea unei viteze de transmisie a pachetelor de date, de pânã la trei ori mai mare decât viteza GPRS. Astfel, pe lângã îmbunãtãtirea aplicatiilor existente ca navigarea Internet, accesul retelelor private si transmisia mesajelor de tip mail în conditii de mobilitate, EDGE face posibilã aparitia unei noi categorii de aplicatii multimedia, bazatã pe streaming video si audio.

Toti cei care sunt interesati de tehnologia EDGE sau de aplicatiile acesteia,        vor putea asista în avanpremierã la demonstratii live în        cadrul expozitiei Orange din pavilionul 16-17, unde vor        putea asista la demonstratiile de videostreaming si vor putea încerca        cele mai apreciate jocuri pentru telefon sau PC.

Bernard Moscheni, Director Executiv Orange România:
La fel cum Orange a definit prima vârstã a telefoniei        mobile, acum prin EDGE, tot Orange este cel care depaseste frontierele generatiei        viitoare de servicii de comunicare. Ne concentrãm pe adoptarea ultimelor        tehnologii pe care le simplificãm, fãcându-le personale        si relevante pentru fiecare dintre clientii nostri."

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=15|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii