Orange lansează aplicația My Network care selectează pentru utilizatori cea mai rapidă viteză disponibilă

17 oct. 2014
/ /
Orange lansează aplicația My Network care selectează pentru utilizatori cea mai rapidă viteză disponibilă

Bucureşti, 17 octombrie 2014. Începând de astăzi clienții care utilizează telefoane cu sistem de operare Android pot descărca aplicația My Network. Cu ajutorul ei, aceștia pot naviga la cea mai bună viteză de internet disponibilă accesând rețeaua mobilă Orange la tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G, rețelele Orange Wi-Fi disponibile sau alte rețele Wi-Fi preferate.

Cu My Network utilizatorii pot alege rețelele Wi-Fi favorite la care să se conecteze automat când sunt în aria lor de acoperire, pot vedea rețelele disponibile în zona în care se află și rețeaua la care sunt conectați.

Tot prin intermediul aplicației My Network pot fi găsite cele mai apropiate hotspoturi Orange Wi-Fi și se pot primi notificări referitoare la rețelele ce pot fi accesate când se află într-o zonă cu rețele Wi-Fi preferate sau când se conectează la rețeaua mobilă.

Aplicația My Network este disponibilă tuturor utilizatorilor însă este optimizată pentru clienții Orange, care au acces la funcții suplimentare, cum ar fi conectarea la rețelele Orange Wi-Fi cu autentificare pe baza cartelei SIM, fără a mai introduce nume de utilizator și parolă sau control automat al interfeței Wi-Fi.

Aplicația este gratuită și se poate instala pe orice smartphone cu sistem de operare Android 4.x și rezoluție minimă de 800x480 pixeli. Traficul efectuat pentru descărcarea acesteia din PlayStore este taxat conform planului tarifar existent.

”My Network reprezintă o continuare a proiectului Passpoint, noua tehnologie Wi-Fi implementată de Orange în premieră pe piața din România. Aplicația permite utilizatorilor să aleagă dacă vor să se conecteze cu prioritate la rețele Wi-Fi sau la rețeaua cu cea mai rapidă viteză disponibilă și să gestioneze automat interfața Wi-Fi, pentru optimizarea consumului bateriei. Astfel, aplicația se asigură ca aceștia beneficiază de cea mai bună experiență de utilizare a internetului mobil.” a declarat Mădălina Jiva, Convergence Proposition Manager Orange România.

Pentru detalii și informaţii suplimentare vă invităm să vizitaţi http://www.orange.ro/aplicatii/my-network/.

Categorii