Orange lansează cartela Internet PrePay 7 pentru iPad

24 iun. 2011
/ /
Orange lansează cartela Internet PrePay 7 pentru iPad

Orange lansează cartela Internet PrePay 7 pentru iPad

Bucureşti, 27 iunie 2011. Orange România lansează din 29 iunie o ofertă de date mobile creată special pentru utilizatorii de Micro-SIM: Internet PrePay 7 pentru iPad.

Cu Internet PrePay 7 pentru iPad clienţii Orange beneficiază de internet mobil de mare viteză prin conexiunea HSDPA. Cartela SIM include 1GB trafic de internet disponibil pe o perioadă de 30 de zile, la un tarif de 7 euro (fără TVA). După utilizarea traficului iniţial, clienţii au posibilitatea să reîncarce în continuare opţiunea dedicată Internet PrePay 7 pentru iPad la preţul de 7 EUR (fără TVA) sau pot alege orice altă opţiune de Internet PrePay.[1]

Cartela Internet PrePay 7 pentru iPad este uşor de folosit şi de reîncărcat, nu presupune contract sau factură lunară şi este disponibilă în orice magazin Orange.

În urma parteneriatului dintre Orange, Altex şi Media Galaxy, clienţii pot achiziţiona cartela Internet PrePay 7 pentru iPad împreună cu noua tabletă iPad 2 din reţelele de magazine Altex şi Media Galaxy.

În lunile iulie şi august, Orange oferă câte un AR Drone unuia dintre clienţii care vor utiliza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad în perioadele respective.

AR Drone, distribuit în România exclusiv de Orange, este primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat ( http://www.orange.ro/ar-drone/index.html ).

Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.


[1] Internet PrePay 5, Internet PrePay 10, Internet PrePay 15, Internet PrePay 20.

Categorii