Orange lansează concursul „Ghicește scorul”

1 mart. 2013
/ /
Orange lansează concursul „Ghicește scorul”

Bucureşti, 1 martie 2013. Odată cu reînceperea campionatului național de fotbal Liga 1, suporterii vor avea ocazia să trăiască noi emoții alături de echipele lor favorite și să câștige premii în cadrul concursului “Ghicește scorul”, organizat de Orange România.

Concursul “Ghicește scorul” este un joc online interactiv bazat pe programul meciurilor din campionat, ce va fi afișat pe www.orange.ro/ghiceste-scorul și ulterior în Portalul Orange pe mobil, la m.orange.ro. Concursul se desfășoară în perioada 1 martie -1 iunie 2013, este împărțit în trei faze, iar cei care doresc să participe se pot înscrie prin crearea unui cont online Orange, fie că sunt clienți Orange sau nu.

Participanții au posibilitatea să completeze scorurile meciurilor în pagina web dedicată concursului și să obțină astfel puncte dacă ghicesc echipa câștigătoare, diferența de goluri, scorul final sau numărul total de goluri.

Concurenții mai pot acumula puncte și dacă răspund corect la un set de întrebări suplimentare din pagina concursului sau prin folosirea unor coduri promoționale ce vor fi distribuite prin campanii SMS, pe pagina Facebook a Orange România, prin newsletter-e sau prin alte canale de comunicare. În plus, clienții înscriși în programul Suporter vor putea primi coduri promoționale daca trimit un SMS gratuit la numarul 213 în rețeaua Orange.

Pe lângă premiile oferite pe baza clasamentelor și a punctajelor obținute, ce constau în smartphone-uri Sony Xperia™ U, o tabletă Sony Xperia™ S și vouchere în valoare de 10 euro fiecare pentru cumpărături în magazinul online Orange, toți cei înscriși în concurs vor participa la o tragere la sorți cu premii, având posibilitatea să câștige smartphone-uri Sony Xperia™ U.

„Prin această inițiativă, dezvoltată sub umbrela programului Suporter, Orange România dorește să fie alături de iubitorii fotbalului, oferindu-le acestora noi beneficii și surprize. Concursul presupune utilizarea mai multor platforme de comunicare - Facebook, web, SMS, portal mobil - și oferă comunității de suporteri nu doar posibilitatea de a intra într-un joc antrenant cu premii, ci și de a descoperi bucuria unei experiențe noi și atractive online, atât pe PC cât și pe telefonul mobil”, a declarat Ana Niculae, Online Division Manager la Orange România.

despre programul Suporter

Programul Suporter este un produs de telefonie mobilă original, creat special pentru suporterii fotbalului românesc. Acesta îmbină beneficiile cartelei Orange PrePay sau ale abonamentelor cu bonusuri acordate ori de cate ori echipa favorită marchează un gol sau câştigă un meci, cu informaţii în timp real despre evoluţia acesteia şi conţinut mobil pentru personalizarea telefonului.
Utilizatorii se pot înscrie în programul Suporter printr-un mesaj gratuit cu numele echipei de fotbal la numărul 321.


Categorii