/

Orange lansează Djia, asistentul virtual call center care oferă clienților suport vocal în limba română

14 sept. 2021

Începând de astăzi, Orange România oferă clienților o experiență semnificativ îmbunătățită în call center cu ajutorul Djia, noul asistent virtual capabil să ofere suport vocal în limba română clienților Orange. Prin intermediul acestuia, clienții vor putea afla informații despre factura lor, resursele disponibile în abonament sau despre numărul lor de client.

Mereu disponibil, mereu pregătit să ajute

De acum, o parte dintre cei care apelează serviciul Orange de relații clienți, 300, pot interacționa cu Djia, asistentul virtual creat pentru a oferi simplu și rapid informați despre teme specifice. Acesta va începe progresiv preluarea apelurilor urmând ca în viitorul apropiat să răspundă cât mai multor solicitări inițiale venite din partea persoanelor fizice.

Cu ajutorul asistentului vocal Djia, clienții pot afla informații despre codul lor PUK, pot modifica formatul facturii sau obține o copie după aceasta, pot obține o confirmare a realizării unei plăți sau pot solicita o amânare a plății, pot afla informații despre serviciile aferente numărului lor sau detalii despre factură. Întreg procesul se întâmplă în mod natural și inuitiv, pentru că Djia înțelege și răspunde în limba română, iar dacă întrebarea este prea complexă, asistentul virtual va transfera clientul către un consultant Orange.

Un alt beneficiu important este acela că Djia poate identifica clienții înainte de a fi transferați către un operator Orange, iar acest lucru se traduce prin timp mai scurt petrecut cu operatorul și o eficiență operațională mai mare. Astfel, clienții pot ști că au un ajutor de încredere, mereu pregătit  să ofere informații utile, dar și să învețe din fiecare interacțiune pentru a se perfecționa și a cunoaște cât mai multe.

“Prin lansarea Djia, continuăm procesul de digitalizare a canalelor de asistență pentru clienți, pentru a răspunde mai repede și mai eficient nevoilor lor. Djia permite reducerea timpului de apelare prin identificarea clienților înainte de a fi transferați și îi ajută să obțină răspunsuri la întrebările lor fără a fi nevoiți să aștepte ca un operator să fie disponibil. Este un proces început încă din luna aprilie, care în faza de pilot a avut o rată de succes de peste 52% și care în timp va fi îmbunătățit.

Djia se alătură astfel lui Djingo, chatbot-ul care oferă suport clienților Orange prin intermediul canalului de chat de pe orange.ro. Cu ajutorul lor vom putea să oferim clienților o experiență digitală completă ce se îmbină perfect cu implicarea și experiența colegilor nostri din echipa Customer Care.” Irina Matea, Customer Service Director, Orange România.

Mai multe informații despre Djia sunt disponibile pe: https://oran.ge/djia

Categorii