Orange lansează în premieră în România un telefon dedicat seniorilor

11 iun. 2010
/ /
Orange lansează în premieră în România un telefon dedicat seniorilor

Orange lansează în premieră în România un telefon dedicat seniorilor

Bucureşti, 11 mai 2010. Orange lansează în premieră pe piaţa  din România un telefon special creat pentru seniori, uşor de folosit, prevăzut  cu volum puternic, tastatură cu cifre mari şi redare vocală a cifrelor tastate,  apelare rapidă şi cu buton pentru apeluri de urgenţă.

Pe lângă funcţiile de bază de voce şi SMS, modelul ZTE S302 este dotat cu  radio FM şi lanternă. Pe ecran caracterele sunt afişate foarte vizibil, iar  meniul simplu facilitează accesul la opţiunile telefonului. De asemenea, la  fiecare tastă apăsată, clienţii aud un mesaj vocal care redă cifra respectivă,  iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenţă telefonul iniţiază automat  un apel sau trimite un mesaj la un număr stabilit în prealabil de către  utilizator.

Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai în oferta Senior, la preţuri  pornind de la 1 euro (TVA inclus). Împreună cu telefonul, oferta Senior include  un abonament avantajos, cu 500 de minute pentru apeluri în reţea şi către orice  reţea fixă naţională, la 6 euro/lună (TVA inclus). Oferta Senior se adresează  exclusiv pensionarilor, iar activarea se face în orice magazin sau partener  Orange, pe baza talonului de pensie. În afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302  poate fi achiziţionat şi separat, la preţuri pornind de la 9 euro (TVA  inclus).

“Odată cu dezvoltarea tehnologiei au apărut telefoane cu funcţii multiple  şi din ce în ce mai complexe. Există însă şi foarte mulţi clienţi care nu îşi  doresc de la un telefon decât să poată vorbi, să trimită un mesaj scris şi să  aibă un meniu simplu. Pentru aceştia am lansat un model nou, uşor de folosit,  împreună cu un pachet de servicii de bază, la tarife extrem de  avantajoase”, a declarat Cristina Pateşan, Consumer Marketing  Manager-Postpay.

Clienţii Orange România au la dispoziţie o gamă  diversificată de telefoane, de la cele cu funcţii de bază până la cele mai noi  şi mai performante smartphone-uri. Detalii găsiţi la www.orange.ro/magazin-online/telefoane.

Categorii