Orange lanseazã în premierã serviciul Out of Office

23 ian. 2010
/ /
Orange lanseazã în premierã serviciul Out of Office

Orange lanseazã în premierã serviciul Out of Office

Bucureşti, 16 octombrie 2006. Orange, liderul  telecomunicatiilor mobile în România, lanseazã în premierã nationalã serviciul  Out of office, care permite abonatilor sã trimitã mesaje de tipul Autoreply atunci când nu rãspund la telefon, când au mobilul închis sau când doresc sã respingã apelul.

Serviciul Out of office poate fi activat gratuit prin  apel la Serviciul Clienti sau formand *100#, Self Care. Pentru utilizarea serviciului, abonatii au la dispozitie pagina de web www.orange.ro, portalul wap Orange World, sectiunea util si Self Care. Indiferent de metoda aleasã, pornirea si oprirea trimiterii de mesaje de tip Autoreply se realizeazã prin selectarea optiunii Start Autoreply, respectiv Stop Autoreply. Ori de câte ori este pornitã sau opritã trimiterea automatã a mesajelor Autoreply,  abonatii primesc un SMS de informare privind numãrul total al mesajelor Autoreply trimise în acel interval. Tariful pentru fiecare mesaj Autoreply national trimis este 0,03 USD.

Din momentul activarii serviciului, fiecare utilizator poate folosi mesajele Autoreply predefinite sau pe cele personalizate, le poate edita sau sterge si poate stabili evenimentele pentru care se vor trimite automat aceste mesaje.

Mai mult, abonatii au la dispozitie optiunea "listã privatã" care le oferã posibilitatea sã configureze pânã la 20 de contacte. Prin activarea listei private, mesajele Autoreply se vor trimite doar cãtre numerele existente în listã.

"Out of office pe telefonul mobil este o nouã premierã lansatã de Orange pe piata telecomunicatiilor din România si îsi are originea într-o initiativã unicã, menitã sã acopere nevoia de comunicare a clientilor chiar si când acestia sunt indisponibili. Out Of  office este un serviciu care functioneazã asemãnator cu Microsoft Outlook Auto Reply. Dacã aceastã caracteristica este folosita de multi oameni pentru mesajele e-mail, cu sigurantã o vor gasi extrem de utilã si pentru telefonul mobil. Estimãm cã utilizarea functiei Autoreply propusã de Orange se va râspandi foarte rapid în rândul clientilor business, fiind de altfel un instrument la fel de util pentru orice persoanã ocupatã", declara Bogdan Ciubotaru, Senior Product Manager la Orange România.

Categorii