Orange lansează în premieră serviciul Reîncărcare internaţională

23 ian. 2010
/ /
Orange lansează în premieră serviciul Reîncărcare internaţională

Orange  lansează în premieră serviciul Reîncărcare internaţională

Bucuresti, 3 decembrie 2008. Orange Romania lanseaza in premiera nationala serviciul Reincarcare internationala care permite reincarcarea directa din Spania a unui cont PrePay sau de abonament reincarcabil. Orange Romania este a doua filiala din cadrul grupului France Telecom care lanseaza serviciul de reincarcare directa a unui cont preplatit, din strainatate, dupa Orange Republica Dominicana.

Serviciul, dezvoltat de Orange Romania in parteneriat cu Disa Consulting, permite oricarei persoane aflate pe teritoriul Spaniei sa reincarce o cartela Orange PrePay cu credit de comunicare in valoare de 5 pana la 200 de euro (TVA inclus) la unul dintre cele 8.000 de puncte de vanzare Disa de pe intreg teritoriul Spaniei.

“Prin serviciul Reincarcare internationala, orice roman care calatoreste sau locuieste temporar in Spania poate reincarca pe loc o cartela Orange PrePay, fara costuri suplimentare, sau poate trimite bani celor de acasa, din Romania, sub forma de credit de comunicare mobila“, a declarat  Ady Rugina, Senior Product Manager Orange Romania.

Reincarcarea internationala, din Spania, a unui cont Orange PrePay este un proiect-pilot, iar in functie de succesul acestuia, Orange va analiza posibilitatea de a-l extinde si in alte tari.

Categorii