Orange lansează în România o nouă viziune de brand

23 ian. 2010
/ /
Orange lansează în România o nouă viziune de brand

Orange lansează în România o nouă viziune de brand

Bucureşti, 11 septembrie 2008. Orange lansează in România campania de comunicare a noii viziuni de brand, parte a celei mai mari campanii integrate Orange la nivel mondial.

“De la lansarea la nivel mondial în 1994, Orange a evoluat continuu şi a devenit mai mult decât o companie de telecomunicaţii mobile în contextul noii lumi digitale contemporane. Transformarea Orange în operator convergent şi furnizor de conţinut face astăzi necesară reîmprospătarea brandului pentru a ne asigura că transmitem tot ceea ce poate face acesta pentru clienţii săi.  «Together we can do more» este noul slogan care exprimă încrederea noastră în puterea oamenilor de a realiza mai mult împreună,” a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Noua campanie are la bază ideea că fiecare este suma relaţiilor cu oamenii din jur, acei oameni care ne marchează viaţa în diverse etape ale existenţei noastre.

Noua viziune este în acord cu valorile brandului Orange: simplu, deschis, surprinzător, dinamic şi onest. Coerenţa şi continuitatea în comunicare sunt asigurate şi de identitatea grafică a brandului care rămâne neschimbată.

De la preluarea poziţiei de lider al pieţei de telecomunicaţii din România, în decembrie 2004 şi până în prezent, Orange şi-a dublat numărul de clienţi si valoarea anuală a veniturilor obţinute. Aceste realizări au fost posibile datorită orientării către client, investiţiilor masive în dezvoltarea reţelei de servicii, în extinderea reţelei de distribuţie şi datorită lansării unor produse şi servicii inovative.

“Scopul nostru este să menţinem nivelul înalt al calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri şi să diversificam gama de soluţii inovative de comunicare Orange”, a adăugat Richard Moat.

Noua campanie de brand, realizată de Publicis, debutează în România săptămâna viitoare cu execuţii la TV, în  presa scrisă,  online, outdoor şi în magazinele Orange.

Categorii