Orange lansează noile abonamente Business Mobile pentru companii mijlocii şi mari, cu beneficii suplimentare de voce, date şi în roaming

23 mai 2018
/ /
Orange lansează noile abonamente Business Mobile pentru companii mijlocii şi mari, cu beneficii suplimentare de voce, date şi în roaming

Orange anunţă lansarea noului portofoliu de abonamente Business Mobile, dedicat firmelor mijlocii şi mari, prin care oferă mai multă flexibilitate şi libertatea de a-şi alege cele mai potrivite soluţii mobile în funcţie de tipul de activitate, nevoile angajaţilor sau interacţiunile pe care le au cu clienţii.

Clienţii vor beneficia, la alegere, de o gamă largă de opțiuni și avantaje flexibile precum:

  • o ofertă variată de abonamente, începând cu 4 euro + TVA
  • smartphone-uri adaptate oricărui utilizator
  • resurse naţionale şi internaţionale de voce și date
  • beneficii gratuite la alegere
  • extraopţiuni contra cost pentru o mai bună personalizare

În plus, cu noile abonamente, clienţii se bucură de conectivitate neîntreruptă indiferent unde se află, pentru că beneficiază de minute şi internet în roaming SEE, dar şi în restul lumii.

Clienţii pot opta pentru unul dintre cele şase tipuri de abonamente – patru dintre acestea oferă acces și la resurse în roaming, iar două au doar resurse naţionale. Pentru că fiecare afacere este diferită, la fel ca nevoile fiecărui angajat, abonamente pot fi personalizate pentru fiecare utilizator printr-un bonus la alegere, ce constă în resurse suplimentare sau reduceri de costuri.

Clienţii care aleg abonamente de minim 7 euro cu smartphone-uri incluse beneficiază de apeluri naţionale nelimitate. Aceştia îşi pot alege gratuit o opţiune suplimentară, dar au şi posibilitatea să-şi personalizeze abonamentul cu extraopţiuni plătite. De asemenea, abonamentele includ asigurare şi antivirus pentru telefon, precum şi stocare de date prin serviciul Orange Cloud.

Pentru a veni în întâmpinarea celor mai frecvente nevoi ale companiilor românești, Orange recomandă abonamentul Business Mobile 25, care, pe lângă resurse în roaming, oferă clienților 15 GB trafic de date şi totodată posibilitatea de a achiziţiona telefonul Huawei Mate10 Pro la preţul promoţional de 73 EUR + TVA.

„Prin relansarea abonamentelor Business Mobile dorim să le oferim clienţilor business exact mixul de soluții de care au nevoie. De aceea, noul portofoliu pune accent pe acordarea de beneficii în roaming pentru a le oferi libertatea de a-şi susține activitatea dincolo de graniţele ţării. Bonusul la alegere și posibilitatea adăugării de opţiuni la alegere sunt, de asemenea, beneficii ce se traduc într-o mai mare flexibilitate nu doar a costurilor, dar și a întregului business.” a declarat Mircea Barroso, Head of B2B Marketing.

Mai multe informaţii despre ofertele Business Mobile pot fi gasite pe: www.orange.ro/business-mobile

Categorii