Orange lansează noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries

6 iul. 2010
/ /
Orange lansează noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries

Orange lansează noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries

Bucureşti, 30 iunie 2010. Pe 1 iulie, Orange lansează noi  oferte pentru opţiunile Permis de Vacanţă şi Favourite Countries. De asemenea,  Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu  prevederile Uniunii Europene.

Cu opţiunea Permis de Vacanţă, abonaţii Orange care călătoresc în roaming  primesc 15 minute pentru convorbiri, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet  mobil cu 5,21 euro (TVA inclus), pentru Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova.  Orange aduce o noutate şi pentru abonaţii care călătoresc în afara spaţiului  U.E. Astfel, pentru 5,21 euro în plus, aceştia pot folosi opţiunea şi în  Croaţia, Turcia, SUA şi China.

Orange include mai multe beneficii în opţiunea Favourite Countries şi reduce  taxa de opţiune cu 2 euro. Astfel, abonaţii Orange primesc acum 60 de minute  pentru apeluri în roaming sau pentru apeluri internaţionale, în şi către ţara  favorită, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil, totul cu 12,4 euro  (TVA inclus). Opţiunea Favourite Countries este disponibilă în ţările Uniunii  Europene, Elveţia şi Moldova.

Ambele opţiuni sunt valabile timp de 30 de zile şi pot fi activate ori de  câte ori clienţii doresc în decursul unei luni.

Totodată, în conformitate cu normele U.E, tarifele standard pentru  convorbirile în roaming, în cadrul Uniunii Europene, scad până la 0,39  euro/minut (fără TVA) pentru apelurile efectuate şi 0,15 euro/minut (fără TVA)  pentru apelurile primite. De asemenea, apelurile primite de clienţii Orange în  Mesageria Vocală atunci când se află în roaming în U.E. devin gratuite,  ascultarea acestora fiind taxată, ca până acum, cu tariful standard pentru  efectuarea unui apel către România.

Tot de la 1 iulie, Orange activează automat serviciul Data Traffic Control  pentru toţi clienţii săi, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.  Astfel, la atingerea unui prag de consum de 12 MB, serviciile de date în roaming  în Uniunea Europeană vor fi suspendate, cu excepţia situaţiilor în care clienţii  au ales un prag de consum mai mare sau au anunţat că doresc să poată utiliza  serviciile de date în roaming indiferent de consum. Serviciul Data Traffic  Control oferă şi posibilitatea primirii notificărilor fără suspendarea  serviciului. Astfel, clienţii care doresc să fie informaţi în legătura cu  consumul lor, fără a li se suspenda serviciul de date în roaming, pot solicita  primirea de notificări la atingerea pragul ales. Mai multe detalii sunt  disponibile pe http://www.orange.ro/roaming/

“Prin noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries punem la  dispoziţia clienţilor noştri pachete complete pentru comunicarea în roaming: pe  langă minute pentru convorbiri, opţiunile includ mesaje scrise şi trafic pentru  internet pe mobil, la tarife foarte avantajoase. În plus, am creat oferte  atractive şi pentru clienţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. şi care  doresc să păstreze legatura cu cei de acasă”, a declarat Irina Pană, Wholesale,  International & Regulatory Affairs Manager.

Categorii