Orange lansează noul telefon Alcatel One Touch 918 Hello Kitty

11 sept. 2012
/ /
Orange lansează noul telefon Alcatel One Touch 918 Hello Kitty

Bucureşti, 11 septembrie 2012. De săptămâna aceasta, Orange lansează noul telefon Alcatel One Touch 918 Hello Kitty la preţul de 49 euro cu TVA inclus, valabil împreună cu abonamentul Fluture 7. Telefonul oferă funcţii multimedia avansate, este uşor de utilizat, are un design atractiv şi este disponibil în două culori: alb şi roz.

Telefonul Alcatel One Touch 918 Hello Kitty oferă o calitate bună a fotografiilor şi a înregistrărilor video având o cameră foto de 3,2 MP. În plus, este dotat cu o memorie internă de 150 MB şi cu spaţiu pentru card Micro SD, cu o capacitate de până la 32 GB, în care se pot păstra cele mai frumoase amintiri surprinse prin intermediul fotografiilor.

Telefonul se poate manevra foarte uşor prin simpla atingere sau mişcare a degetului pe ecran. Cu o greutate de doar 123g, dimensiunile telefonului Alcatel One Touch 918 Hello Kitty, cât şi calităţile designului său, sunt potrivite tinerelor utilizatoare.

Abonamentul Fluture 7 include 500 minute în reţea, 500 SMS-uri în reţea, 30 de minute naţionale, 30 MMS naţionale, 30 MB pentru internet pe mobil şi acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil şi Yahoo! Messenger™ din Portalul Orange pe mobil. Dupa terminarea resurselor nu se mai pot face costuri suplimentare şi în acest fel părinţii pot controla bugetul de comunicare al copilului.

Mai multe informaţii referitoare la noul produs sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro şi în magazinele Orange.

Categorii