Orange lansează o nouă versiune pentru aplicaţia Contul Meu Orange

9 oct. 2012
/ /
Orange lansează o nouă versiune pentru aplicaţia Contul Meu Orange

Bucureşti, 9 octombrie 2012. Orange lansează o nouă versiune a secţiunii web Contul Meu Orange, dedicată accesului de pe telefoanele smartphone şi disponibilă atât pentru abonaţi, cât şi pentru clienţii PrePay.

Pentru a avea acces rapid la toate informaţiile legate de numerele pe care le deţin, clienţii Orange pot accesa lista de convorbiri, pot reîncărca orice cartela PrePay sau îşi pot activa şi dezactiva opţiuni şi servicii. De asemenea, cei care doresc să îşi plătească online factura, au acces la valoarea şi scadenţa ultimei facturi pentru oricare dintre abonamentele deţinute.

Toţi utilizatorii de smartphone, indiferent de sistemul de operare, au acces la Contul meu Orange din browserul telefonului, la adresa m.orange.ro/contul-meu sau în secţiunea Cont din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro. Utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android pot descărca aplicaţia din Google Play începând de astăzi. În scurt timp noua versiune va fi disponibilă şi pentru posesorii de iPhone.

In plus, aplicaţia dedicată Contul Meu Orange pentru Android şi iOS include funcţia pentru localizarea celor mai apropiate magazine Orange, folosind GPS-ul telefonului, şi oferă review-uri despre cele mai noi smartphone-uri.

Categorii