Orange lansează serviciile convergente la nivel național urban

5 sept. 2016
/ /
Orange lansează serviciile convergente la nivel național urban

După lansarea din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, Orange extinde la nivel național, în zonele urbane, gama de servicii pentru acasă: Orange Home Net, cu internet fix prin fibră optică, Orange Home TV cu televiziune prin cablu și Orange Home Fix pentru telefonie fixă, la care se adaugă serviciul Orange Smart Home, pentru o experiență convergentă completă.

Pachetele cu abonament Orange Home aduc internet prin fibră optică la viteze de download de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital, opțiuni de voce fixă, precum și soluții pentru monitorizarea şi controlul locuinței. Astfel, clienții din peste 90 de oraşe ale țării au la dispoziție un pachet complet de servicii telecom pentru casă și familie, la aceeași calitate Orange recunoscută pentru serviciile mobile.

„Aducem acum clienților noştri o ofertă completă de servicii convergente, sub marca recunoscută a calității Orange. Pentru orice tip de interacțiune, fie că este vorba de achiziție, instalare sau asistență, oferim garanția standardelor Orange. Prin extinderea gamei de servicii, oferim clienților noştri posibilitatea să aleagă un singur furnizor care să integreze cu succes tehnologia în viața lor de zi cu zi.

Lansarea serviciilor pentru acasă reprezintă un moment important pentru Orange. Acesta este rezultatul eforturilor susținute pentru respectarea promisiunii făcute clienților noștri, de a fi mai aproape de ce e important pentru ei” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Astfel, clienții se vor bucura de pachete integrate fix-mobil, vor câștiga timp liber şi mai mult confort și vor putea plăti pe o singură factură toate serviciile.

Mai multe beneficii pentru servicii fix-mobil prin pachetele Orange Open

Pachetele Orange Open, formate din abonamente de voce începând cu Orange Me 14, Orange Home Net și Orange Home TV, aduc clienților următoarele beneficii:

  • Cel mai bun preț pentru pachetul complet de servicii fixe și mobil
  • Reducere la factura lunară de până la 18 euro
  • O singură factură, un singur punct de plată a facturii
  • Asistență integrată, un singur punct de contact
  • Discount de 5 euro la adăugarea soluției Orange Smart Home

Recunoașterea loialității clienților prin bonusul de vechime

La prelungirea contractului de voce mobilă și la activarea abonamentelor Orange Home Net și Home TV, toți abonații Orange beneficiază de un bonus de 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea, acordat ca reducere suplimentară pentru achiziția de tablete, smartphone-uri sau accesorii. Astfel, un abonat care este în rețeaua Orange de 10 ani primește 100 euro reducere suplimentară.

Asistență dedicată pentru clienții cu pachete integrate fix-mobil

Pentru a le facilita clienților accesul la servicii şi o experiență cât mai bună, toți utilizatorii care optează pentru pachete convergente vor beneficia de suportul unei echipe dedicate a Serviciului Clienți.  Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clienții vor fi contactați pentru a fi asistați telefonic la utilizare. În plus, la nevoie, clienții pot contacta Serviciul Clienți utilizând un singur număr de contact atât pentru serviciile fixe, cât și pentru serviciile mobile: 300.

Clienții pot verifica disponibilitatea serviciilor Orange Home la această adresă: https://www.orange.ro/servicii-fixe/verifica-acoperire/.

Categorii