Orange lanseazã serviciile de date mobile 3G+ la viteze de pânã la 3,6 Mbps

23 ian. 2010
/ /
Orange lanseazã serviciile de date mobile 3G+ la viteze de pânã la 3,6 Mbps

Orange lanseazã serviciile de date mobile 3G+  la viteze de pânã la 3,6 Mbps

Bucuresti,  21 iunie 2007. Orange România face un nou pas în dezvoltarea retelei de bandã largã si lanseazã 3G+, pentru a asigura clientilor sãi servicii de date mobile la vitezã mãritã. Începând din 25 iunie, 3G+ oferã viteze de descãrcare a datelor de pânã la 3,6 Mbps clientilor Orange din 10 orase: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Craiova, Iasi, Oradea, Galati si Ploiesti.

Pânã la sfârsitul anului, Orange va extinde reteaua de bandã largã pentru a oferi tuturor clientilor din orasele resedinta de judet si principalele statiuni montane vitezã superioarã de transfer al datelor mobile asigurata de 3G+. Orange oferã acces la serviciile 3G atât clientilor cu abonament cât si clientilor PrePay, iar din aceasta lunã, toti clientii Orange au avantajul vitezei 3G+ la aceleasi tarife de pãnã acum.

Oferta  3G+ se adreseazã atât clientilor business cât si utilizatorilor individuali. Astfel, pentru companii au fost create mai multe tipuri de abonamente Internet Unlimited prin 3G+. De exemplu, cu Internet Unlimited Office, clientii au oricãnd acces nelimitat la internet la tariful de 20 de euro pe lunã.

Clientii persoane fizice care au nevoie de acces Internet seara si în weekend pot alege abonamentul Internet Night&Weekend care costã 10 euro pe lunã.

Clientii Orange pot folosi serviciile 3G+ atat pe laptop, în conditii de mobilitate, cãt si pe desktop, în locatii fixe, precum sediul companiei sau acasa.

Echipamentele de conectare constau în carduri de date 3G+ pentru laptop si modemuri USB 3G+ pentru conectare la desktop. Orange oferã gratuit echipamentele de conectare clientilor cu abonamente de date mobile în valoare de 20 de euro/lunã si contract pe 24 de luni.

În plus, pentru a facilita accesul la viteza 3G+, Orange va schimba gratuit cardurile de date si modemurile UBS 3G/EDGE/GPRS pentru clientii cu abonamente de date mobile din cele 10 orase sub acoperire 3G+. Acestia vor beneficia de serviciile 3G+ la tarife 3G, în timp ce clientii care aleg sã utilizeze doar serviciile 3G beneficiazã de o nouã oferta de abonamente la tarife mai mici.

Serviciile 3G+ sunt disponibile abonatilor  Orange si în roaming, în 15 tãri europene.

"3G+ asigura clientilor Orange acces la internet mobil de mare viteza la cele mai bune tarife atunci când cãlãtoresc în tarã sau în strãinãtate, în aria de acoperire", a declarat Richard  Moat, CEO Orange România.

Categorii