Orange lansează serviciul de roaming Data Traffic Control

10 iun. 2010
/ /
Orange lansează serviciul de roaming Data Traffic Control

Orange lansează serviciul de roaming Data Traffic Control

Bucureşti, 8 martie 2010. Orange lansează  Data Traffic Control, un serviciu gratuit prin care clienţii îşi pot stabili  anumite praguri pentru consumul de date în roaming în ţările Uniunii Europene şi  prin intermediul căruia sunt informaţi atunci când se apropie de pragul ales.

De la 1 martie, clienţii Orange pot opta pentru activarea serviciului Data  Traffic Control.
Clienţii care solicită activarea serviciului pot alege  praguri de consum care variază între 12,5 MB (echivalentul a 50 de euro, conform  tarifelor standard în U. E.) şi 50 MB. În plus, atunci cand ating 70% şi  respectiv 100% din acest prag, vor primi câte un mesaj scris de notificare, ce  poate fi însoţit de suspendarea serviciului de date mobile, în funcţie de  opţiunea clientului.

Serviciul Data Traffic Control este disponibil pentru toţi clienţii Orange,  indiferent de oferta de roaming de date de care beneficiază. Pentru a se bucura  de tarife mai avantajoase cu până la 93% pentru traficul de  date în roaming în Uniunea Europeană, clienţii Orange îşi pot alege oricare  dintre opţiunile Travel Data.

Începând cu 1 iulie, Orange va activa automat serviciul pentru toţi clienţii  săi, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

"Suntem în continuare fideli principiului de a oferi clienţilor noştri acces  la serviciile de telecomunicaţii oriunde şi oricând, într-un mod cât mai  transparent. Serviciul Data Traffic Control este conceput astfel încât să le  permită clienţilor să îşi monitorizeze mai bine consumul de date în roaming,  fără teama de costuri suplimentare neprevăzute pe factură”, a declarat Irina  Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager Orange  România.

Categorii