Orange lansează serviciul de telefonie fixă cu acoperire naţională

10 iun. 2010
/ /
Orange lansează serviciul de telefonie fixă cu acoperire naţională

Orange lansează serviciul de telefonie fixă cu acoperire naţională

Bucureşti, 4 martie 2010. Orange România anunţă lansarea  serviciului de telefonie fixă pentru acasă şi pentru birou, o soluţie cu  instalare imediată care oferă avantaje pentru serviciile de voce fixă şi mobilă,  precum şi factură unică pentru fix şi mobil.

Serviciul Fix pentru acasă pentru  utilizatorii individuali este disponibil în pachete cu până la 240 de minute  incluse pentru convorbiri în orice reţea fixă naţională şi 240 de mesaje scrise  în reţea. Abonamentele Fix pentru acasă au tarife lunare de 3, 5 şi respectiv 7  euro (fără TVA). Clienţii care au deja un abonament de telefonie mobilă la  Orange şi achiziţionează serviciul Fix pentru acasă beneficiază de convorbiri  gratuite nelimitat între numarul fix şi numărul de mobil, indiferent de numărul  care apelează (fix sau mobil). Promoţional, clienţii care aleg un pachet Fix  pentru acasă până la data de 30 aprilie au apeluri gratuite nelimitat între  numărul fix şi două numere de mobil proprii.

Cu Office Fix, clienţii business  beneficiază de tarife de 1 cent/minut pentru apeluri în flota de mobile Orange  şi tarife speciale pentru convorbiri în reţelele fixe naţionale şi  internaţionale. Abonamentele lunare Office Fix sunt disponibile în variante de  7, 8 şi respectiv 14 euro (fără TVA). Companiile care achiziţionează un  abonament Office Fix până la data de 30 aprilie primesc o reducere de 50% din  tariful lunar al abonamentului timp de 4 sau 8 luni, în funcţie de perioada  contractuală aleasă.

Totodată, utilizatorii serviciului de telefonie fixă Orange au acces la o  gamă variată de servicii suplimentare: Mesageria Vocală, Cronos (verificare  costurilor), Apel în aşteptare, Apel reţinut pe linie, Identificare apelant,  Resticţionare identitate, Mesagerie discretă, Deşteptare şi contul meu.

Pachetul de activare a noului serviciu include un telefon fix ZTE WP623 şi o  cartelă SIM Orange. Pentru a folosi serviciul, clienţii trebuie să introducă  SIM-ul în telefonul fix şi să îşi definească zona fixa de la birou sau de acasă  prin apel la numărul 7999, chiar din locul din care vor utiliza serviciul de  telefonie fixă. Zona fixă poate fi schimbată la cerere, prima schimbare este  gratuită, iar următoarele costă 2 euro, fără TVA. Numerele alocate serviciului  de telefonie fixă Orange au formatul 0374 xx xx xx.

“Prin lansarea noilor pachete de telefonie fixă ne dorim să oferim clienţilor  noştri posibilitatea de a păstra legătura cu familia sau cu angajaţii şi cu  partenerii de afaceri, printr-o soluţie de comunicare simplă, la tarife  competitive. Clienţii beneficiază de serviciul de telefonie fixă Orange oriunde  în România, în aria de acoperire GSM, astfel încat şi cei din zonele rurale  izolate vor putea vorbi de acum la telefonul fix”, a declarat Mădălina Jiva,  Product Manager.

În octombrie 2007 Orange a lansat primul pachet de servicii integrat, Home  & Office Pack, care oferă telefonie fixă, internet şi telefonie mobilă atât  companiilor, cât şi utilizatorilor individuali.

Categorii