Orange lansează un nou abonament, Flamingo, şi o ofertă specială pentru Delfin şi Panteră

15 mart. 2011
/ /
Orange lansează un nou abonament, Flamingo, şi o ofertă specială pentru Delfin şi Panteră

Orange lansează un nou abonament, Flamingo, şi o ofertă specială pentru Delfin şi Panteră

Bucureşti, 15 martie 2011. Din 15 martie Orange România îşi lărgeşte portofoliul cu noul abonament Flamingo, în ediţie limitată[1], şi lansează oferte speciale pentru abonamentele Delfin şi Panteră.

Flamingo este primul abonament din România creat special pentru apeluri internaţionale şi naţionale către mobil şi fix. Clienţii pot vorbi la tarife avantajoase cu prietenii sau rudele din străinătate şi de acasă, iar în funcţie de numărul de minute dorit, pot alege între Flamingo 10 sau Flamingo 15.

Cu abonamentele Flamingo, lansate în premieră în România de către Orange, clienţii au 100 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 200 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1000 de minute în reţea, totul cu 10 euro/lună[2], sau 150 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 300 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1200 de minute în reţea, cu 15 euro/lună.

După terminarea minutelor incluse apelurile sunt taxate conform tarifelor standard, în funcţie de ţara apelată. Cei care au nevoie de beneficii în plus, pot activa una dintre opţiunile: minute în reţea şi în afara reţelei, SMS-uri (naţionale, internaţionale şi în reţeaua Orange), MMS-uri, apeluri video, Permis de Vacanţă.

Orange a pregătit o ofertă specială şi pentru abonamentele Panteră şi Delfin începând de la 6,25 euro, activate între 15 martie – 31 mai. Clienţii primesc reducere de 20% la taxa de abonament în primele 3 luni, în cazul contractelor pe 12 luni, şi 20% reducere până la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.

„Încă de la lansarea portofoliului de abonamente, ne-am dorit segmentarea ofertelor în funcţie de nevoile de comunicare ale clienţilor. Foarte mulţi români care locuiesc în afara ţării au familia şi prietenii în România. În consecinţă, există un interes ridicat pentru o comunicare facilă în străinătate, direct de pe mobil, la tarife convenabile. Astfel, lansăm abonamentele Flamingo care, pe lângă minute internaţionale, oferă şi minute naţionale şi minute în reţeaua Orange.” a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.


[1] Ofertă valabilă până la  31 mai. Lista destinaţiilor internaţionale este disponibilă pe www.orange.ro

[2] Toate preţurile includ TVA.

Categorii