Orange lansează un nou serviciu: transferul de conţinut pentru telefoanele mobile

24 ian. 2010
/ /
Orange lansează un nou serviciu: transferul de conţinut pentru telefoanele mobile

Orange lansează un nou serviciu: transferul de conţinut pentru telefoanele mobile

Bucureşti, 1 iunie 2009. Orange lansează primul serviciu din portofoliul Orange Care: transferul de conţinut – agendă, mesaje, fotografii, muzică şi alte informaţii multimedia – de pe un telefon mobil pe altul sau pe un stick de memorie USB. Serviciul transfer de conţinut este disponibil pentru toţi utilizatorii de telefoane mobile din România.

Orange recunoaşte importanţa informaţiilor stocate pe telefonul personal.
De aceea, încă din anul 2005, asigură, prin serviciul SIM Agenda Back-Up, soluţia de salvare a numerelor de telefon de pe cartela SIM pe serverul Orange în condiţii de securitate şi confidenţialitate.

Transferul de conţinut din memoria unui telefon mobil în memoria altuia este tarifat cu 5 EUR (TVA inclus), iar transferul aceloraşi informaţii pe un stick de memorie USB costă 3 EUR (TVA inclus). Serviciul este compatibil cu orice model de telefon, disponibil în portofoliul Orange, iar operaţiunea de transfer de conţinut se realizează rapid în magazinele Orange. Serviciul este iniţial disponibil în 50 de Orange shop-uri din ţară şi urmează a fi extins şi în celelalte magazine.

"De-acum utilizatorii de telefoane mobile se pot bucura de toate avantajele achiziţionării unui telefon nou având totodată acces facil la informaţiile importante păstrate în vechiul telefon”, declară Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange România.

Prin portofoliul de servicii Orange Care, grupul Orange - France Telecom oferă clienţilor săi din Europa soluţii complete de asistenţă şi protecţie pentru telefoanele mobile. Aceştia beneficiază de servicii precum asigurarea telefonului şi realizarea copiilor de rezervă pentru agendă şi conţinutul mobil, dar şi servicii de reciclare a telefoanelor.

Categorii