Orange lansează www.sharebox.ro

23 ian. 2010
/ /
Orange lansează www.sharebox.ro

Orange lansează www.sharebox.ro

Bucureşti, 4 februarie  2008. La 1 an de la lansarea serviciului de conţinut generat de utilizatori în portalul wap Orange World, Orange extinde conceptul Share Box şi pe internet la adresa www.sharebox.ro.

Share Box este astăzi un  serviciu convergent de content sharing care oferă utilizatorilor, fie că sunt clienţi Orange sau nu, posibilitatea de a încărca imagini şi videoclipuri pe care ulterior le pot vedea, comenta şi vota atât pe internet la adresa www.sharebox.ro cât şi în Orange  World pe wap, de pe telefonul mobil

Acest serviciu, de tip web 2.0, este caracterizat de interactivitate şi dedicat astfel tinerilor şi celor interesaţi de site-uri de user generated content, reţele de  socializare online şi de blogging.

Clienţii Orange au acum posibilitatea să trimită în Share Box imagini sau videclipuri atât de pe telefonul mobil cât şi direct pe website. Transmiterea conţinutului de pe telefonul mobil se realizează simplu şi rapid, prin MMS, la numărul 667 (tarif standard). În plus, ei vor putea vota sau comenta toate materialele publicate în acest serviciu atât de pe telefonul mobil cât şi de pe internet. Fiecare utilizator va beneficia de un spaţiu propriu în cadrul serviciului, pe care îl va putea administra asa cum doreşte. De asemenea, va avea posibilitatea de a include videoclipurile din Share Box pe propriul site.

Conţinutul din Share Box va fi moderat pentru a evita publicarea unor videoclipuri sau fotografii care ar putea aduce prejudicii unor persoane fizice sau juridice ori care ar putea incălca drepturi de autor.

“Am lansat Share Box şi în varianta pentru web pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a-şi promova în mediul online propriul conţinut multimedia şi de a interacţiona cu persoane care au aceleaşi preocupări şi interese”, a declarat Raluca Gherghe, Product Manager la Orange Romania.

Categorii