Orange le aduce iubitorilor de film noutăţi live de la Cannes

15 mai 2013
/ /
Orange le aduce iubitorilor de film noutăţi live de la Cannes

Bucureşti, 15 mai 2013. De astăzi, de la ora 20:00, ora României, iubitorii filmului şi ai industriei cinematografice au ocazia să vadă, exclusiv la Orange, transmisiuni live de la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, desfăşurată în perioada 15 – 26 mai.

Pe toată durata festivalului, iubitorii de film pot vedea live, mai mult de 8 ore în fiecare zi, transmisiuni de pe covorul roşu, conferinţele de presă ce deschid proiecţiile filmelor şi multe altele. Transmisiunile pot fi accesate uşor de pe computer, tabletă sau smartphone, în secţiunea TV Festival de Cannes, disponibilă pe site-ul orange.ro şi în Portalul Orange pe mobil, la adresa http://m.orange.ro/TVFestival. În Portalul Orange pe mobil cinefilii vor găsi şi mai multe noutăţi, prin intermediul înregistrărilor publicate periodic.

Pe lângă secţiunea TV Festival de Cannes, pasionaţii de film au la dispoziţie şi aplicaţia Festival de Cannes, dedicată pentru smartphone-urile cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicaţia, dezvoltată de Orange în colaborare cu organizatorii festivalului, poate fi descărcată din App Store şi Google Play şi oferă informaţii în limbile engleză şi franceză despre filmele nominalizate la diferite categorii, membrii juriului, invitaţi etc.

Susţinător al cinematografiei, Orange este sponsor oficial al Festivalului Internaţional de Film de la Cannes. De asemenea, Orange susţine industria de film şi prin alte evenimente locale, de exemplu Premiile Gopo 2013, prin conţinut dedicat în Portalul Orange pe mobil, precum şi prin programul Orange film. În fiecare miercuri, clienţii Orange pot primi două bilete la film la preţul unuia singur, prin trimiterea cuvântului FILM la 241 sau prin intermediul aplicaţiei dedicate pentru mobil. Aplicatia Orange film oferă şi informaţii despre cinematografele partenere, programele acestora, ştiri şi noutăţi din lumea filmului.

Categorii