Orange măreşte viteza de navigare pe internet

11 iun. 2010
/ /
Orange măreşte viteza de navigare pe internet

Orange măreşte viteza de navigare pe internet

Bucureşti, 27 aprilie 2010. Orange România îmbunătăţeşte  experienţa de navigare pe internet a clienţilor săi, prin mărirea vitezei de  transfer al datelor până la 14,4 Mbps. Începând din data de 3 mai, noua viteză  va fi disponibilă în 11 oraşe: Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa,  Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara.

Pentru clienţii care accesează frecvent internetul pe laptop, Orange a  pregătit o ofertă irezistibilă: trafic nelimitat şi gratuit, pe timpul nopţii,  între orele 0:00 şi 7:00, pentru clienţii care deţin unul dintre abonamentele  Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 şi Internet Unlimited 58 şi  creşterea automată a vitezei pentru cele trei planuri tarifare.

De asemenea, în cele 11 oraşe în care va fi disponibilă noua viteză de  navigare pe internet, clienţii Orange vor beneficia de o ofertă specială la  cumpărarea unui abonament Internet Unlimited 14, pe o perioadă de 24 de luni:  reducerea cu 50% a tarifului la abonament în primele 3 luni şi modemul USB  Option Icon 515M compatibil cu viteza de 14,4 Mbps, la 1 euro.

La Orange şi utilizatorii de smartphone-uri se bucură de internetul mobil de  mare viteză pe terminalele compatibile cu tehnologia HSDPA. Cu opţiunea My Smartphone, aceştia  pot profita la maximum de avantajele unui smartphone, întrucât primesc 500 MB  pentru navigare pe internet, cu 9 euro/lună (TVA inclus). În acelaşi timp,  clienţii care aleg opţiunea My Smartphone au acces gratuit la serviciul dedicat  de asistenţă Smartphone  Expert.

Împreună cu ofertele avantajoase la abonamentele pentru acces la internet  broadband pe laptop şi pe mobil, Orange oferă clienţilor săi o gamă  diversificată de terminale pentru conectare. De la smartphone-uri precum iPhone,  BlackBerry, Nokia sau HTC, până la laptopuri, modemuri USB şi carduri de date,  clienţii găsesc în portofoliul Orange o varietate de produse din care pot alege  cea mai bună soluţie de acces la internet. În plus, cu ajutorul dispozitivului  Option Globesurfer X1 Wi-Fi cradle şi a modemului Huawei E5832, disponibile doar  la Orange, clienţii îşi pot crea propriul hot-spot acasă, la birou ori atunci  când călătoresc. Astfel, clienţii Orange beneficiază de o experienţă optimă de  navigare pe internet atât afară cât şi în interiorul clădirilor.

„Obiectivul nostru este să le oferim clienţilor cea mai bună experienţă de  navigare pe internet, iar ofertele şi serviciile pe care le creăm, alături de  produsele pe care le aducem pe piaţă, susţin îndeplinirea acestei promisiuni”, a  declarat Thierry Millet, CEO Orange România.

Datorită standardului HSDPA 14,4 Mbps, un fişier cu dimensiunea de 5 MB va  putea fi descărcat în 3 secunde în condiţii optime de conectivitate, spre  deosebire de 7,5 secunde prin tehnologia HSDPA 7,2 Mbps, în timp ce un e-mail cu  un ataşament de 1 MB va fi recepţionat în mai puţin de o secundă.

Aşa cum  şi-a obişnuit deja clienţi, Orange le oferă acestora posibilitatea de a testa  serviciile de internet mobil înainte de a le achiziţiona. Şi de această dată, clienţii pot testa  gratuit, timp de 15 zile, noua viteză de navigare pe computerul personal.  Pentru aceasta, clienţii pot solicita în magazinele Orange un pachet de test.

Categorii