Orange, Microsoft şi HTC lansează Windows® phone în România

24 ian. 2010
/ /
Orange, Microsoft şi HTC lansează Windows® phone în România

Orange, Microsoft şi HTC lansează Windows® phone în România

Bucureşti, 20 octombrie 2009. Orange, Microsoft şi HTC lansează în premieră în România seria de terminale Windows® phone, cu software Windows Mobile 6.5, din care fac parte HTC Touch 2, HTC Touch Pro 2 şi în curând HTC HD2. Un alt model Windows® phone în portofoliul Orange este Toshiba TG01.

Telefoanele din gama Windows® phone facilitează accesul atât la aplicaţiile profesionale, cât şi la serviciile de divertisment mobil pentru o experienţă multimedia completă.

Cu un Windows® phone, utilizatorii au acces direct de la butonul Start la o serie de servicii şi aplicaţii: partajarea de fotografii în reţelele sociale, Adobe Flash încorporat în browserul Windows Internet Explorer şi o aplicaţie îmbunătăţită pentru e-mail. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să descarce aplicaţii prin intermediul Windows Marketplace for Mobile, să îşi personalizeze telefonul cu teme favorite realizate prin Custom Theme Creator şi să acceseze portalul Orange World printr-o singura apăsare de buton.

Clienţii Orange care au achiziţionat deja modelele HTC Touch Pro 2 şi Toshiba TG01 vor beneficia de actualizare gratuită la cea mai nouă versiune software Microsoft pentru telefoane mobile, Windows Mobile 6.5.

Împreună cu abonamentul Panteră 20, cu contract pe 24 de luni, clienţii Orange îşi pot cumpăra noul HTC Touch 2 la 149 de euro (TVA inclus), HTC Touch Pro 2 şi Toshiba TG01 fiind în continuare disponibile la 449, respectiv 299 de euro (TVA inclus).

Pentru clienţii business Orange a creat o ofertă specială de acces la internet şi e-mail mobil cu terminalele din gama Windows® phone. Astfel, clienţii care îşi iau opţiunea de 6 euro (+TVA), pentru 24 de luni, primesc lunar 50 MB de trafic si o reducere de 50 de euro (+TVA) pentru cele patru modele Windows ® phone din ofertă.

HTC Touch 2 este un model compact, ideal pentru gestionarea vieţii sociale şi profesionale cu ajutorul unor aplicaţii la îndemâna, precum Microsoft Outlook, e-mailul personal şi Facebook. Telefonul este compatibil cu reţeaua Orange de date mobile de mare viteza HSDPA/EDGE şi este dotat cu o cameră foto cu rezoluţie de 3.2 Megapixeli.

„Pentru clienţii noştri, în special pentru tineri, este esenţial să aibă pe telefonul mobil o experienţă de utilizare cât mai asemănătoare cu cea de pe PC. Prin parteneriatul cu Microsoft şi lansarea primelor modele Windows® phone în oferta cu abonamente Panteră le oferim acestora acces neîngrădit la toată gama de servicii şi aplicaţii mobile multimedia disponibile în acest moment”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer.

“Lansăm astăzi gama Windows® phone în România, în parteneriat cu Orange şi HTC. Aceasta include telefoane cu cel mai nou sistem de operare mobil Microsoft – Windows Mobile 6.5 – cu o nouă interfaţă şi noi servicii incluse. N-a fost niciodată mai simplu să-ţi organizezi ziua în mişcare, pentru că ai la dispoziţie programe deja cunoscute de pe PC: Internet Explorer, Outlook, Office, Mediaplayer, Messenger, Facebook. Totul ca să fii mereu conectat cu ceea ce te interesează. De-acum Windows merge cu tine oriunde, cu Windows® phone”, a declarat Dan Bulucea, Business & Marketing Director Microsoft Romania.

“HTC se bucură să lanseze HTC Touch2 pe noua platformă Windows Mobile 6.5 împreună cu Orange România, oferindu-le astfel clienţilor o experienţă autentică. HTC Touch 2 este unul dintre primele dispozitive cu Windows Mobile 6.5, care scoate în evidenţă capabilităţile puternice de mesagerie, navigare web şi productivitate livrate de noul sistem de operare. Ca parteneri apropiaţi ai Microsoft şi Orange, aşteptăm cu nerăbdare să lansăm cât mai multe dispozitive pe această nouă platformă şi să participăm şi la alte astfel de iniţiative locale”, a afirmat Nikitas Glykas, Regional Director HTC South-Eastern Europe.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=64|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii