/

Orange Money lansează My Reserve, o soluție de finanțare pentru telefoane și accesorii

23 aug. 2019

Orange Money lansează My Reserve, o soluție de finanțare pentru telefoane, tablete și accesorii ce pot fi achiziționate  în magazinele Orange. Clienții beneficiază de un instrument de creditare simplu și transparent, fără comisioane și taxe suplimentare, cu o dobândă anuală de 14% și rate fixe.

Astfel, clienții pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei și 10000 lei, cu rambursare flexibilă ce se poate face între 3 și 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare.

Clienții Orange Money au la dispoziție un simulator de credit unde își pot face propriul calcul, precum și programarea unei vizite în cel mai apropiat magazin Orange.

Plata ratelor lunare se face alimentând contul de credit prin:

  • alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicația mobilă Orange Money
  • transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului
  • depunere de numerar  în orice magazin din rețeaua Orange România

„Orange Money este creat pentru a face viața clienților noștri mai ușoară. Oferim un serviciu financiar ușor de folosit, transparent, pe care îl dezvoltăm în permanență. My Reserve completează portofoliul de servicii Orange Money și pune la dispoziția clienților o soluție de finanțare mereu la îndemână prin care pot achiziționa un telefon cu avans 0. Este un credit fără surprize, pe care îl controlează chiar ei prin aplicație” a declarat Haris Hanif, Chief Executive Officer în cadrul Orange Money România.

Pe lângă My Reserve, clienții Orange Money utilizatori de iOS sau Android au acces la plăți contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul și la un card fizic și virtual Visa Classic (fără costuri adiționale) și Visa Platinum (cu beneficii suplimentare). Aplicația mobilă Orange Money oferă, de asemenea, opțiunea de  plată facturi la peste 70 de furnizori de utilități, permite salvarea cardurilor pentru facilitarea unor plăți viitoare, reîncarcarea cartelelor Orange PrePay, transferuri (P2P și IBAN), precum și alte operațiuni. Mai mult, clienții Orange Money au acces la o gamă largă de oferte și concursuri dedicate.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Orange Money accesați pagina orange.ro/money.

Categorii